Nem találták elég fényűzőnek a francia focisták a budapesti Marriott Hotelt

2021. július 01. 22:35

A L’Equipe szerint Pogba volt az, aki egyenesen megmondta Deschamps-nak, hogy utálják a szállást, és ahogy lehet, ott akarják hagyni.

2021. július 01. 22:35
null

Az Athletic hosszú cikkben foglalkozott a francia válogatott kiesésének körülményeivel és lehetséges okaival.A cikk szerint a franciáknak sok baja volt budapesti szállásukkal.  A játékosok nem érezték jól magukat a Marriott Hotelben, mert nem találták elég fényűzőnek és nem tetszett nekik a belvárosi helyszín sem.

A focisták hiányolták, hogy egy, tetőteraszon töltött estét leszámítva sehol nem tudtak együtt pihenni és volt, aki arra panaszkodott, hogy nem lehetett eléggé tágra nyitni a szobák ablakait.

A L’Equipe szerint Pogba volt az, aki egyenesen megmondta Deschamps-nak, hogy utálják a szállást, és ahogy lehet, ott akarják hagyni. Eredetileg a magyarok elleni csoportmeccs után Gárdonyba tették volna át főhadiszállásukat, de végül maradtak a portugálok elleni meccs idejére is. 

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Saksafar
2021. július 03. 08:46
Akkor az hibázott, aki előzetesen végig járt sok szállodát és pont ezt választotta ki. Erről sem a Marriott tehet. Meg persze arról sem, hogy akinek gyerekkorában lehet hogy még cipője sem volt, az mostanra képtelen fényűzés nélkül élni és már a tyúkszart is x-szel írja, annyira előkelő lett. Mindezt nulla iskolával, viszont kurvára túltolt focista fizetéssel.
öszödibeszéd
2021. július 02. 22:29
Legközelebb irány a Hotel Interkonténer, francúzok!
I am being lied to
2021. július 02. 17:28
Akik nem panaszkodtak: Bruce Willis, Tom Hanks, Jeremy Irons, Scarlett Johansson és még száz hasonló sztár, s aki panaszkodott: Pogba.
Tibesz26
2021. július 02. 15:52
milyet akartatotk terrorista kiképző bázist a hotelünkből egy frászt (nem )nem nem soha menyetek vissza franciaországba és nigériába magyaroszág a amagyaroké franciaország a franciáké europa az europaiaké
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!