A Kolozsvár vagy a Young Boys lehet a Fradi negyedik BL-ellenfele

2021. augusztus 02. 12:23

Először azonban a Prágán kell túljutni.

2021. augusztus 02. 12:23
null

Továbbjutása esetén a Ferencváros a román CFR Cluj vagy a svájci Young Boys csapatával találkozik a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének negyedik, utolsó fordulójában. Az előző idényben csoportkörös magyar bajnokcsapat a harmadik forduló első felvonásán,

szerdán a cseh Slavia Praha együttesét fogadja.    

Az európai szövetség svájci székházában tartott hétfői sorsoláson kiderült, hogy a Ferencváros vendégként kezdené a következő párharcot. A negyedik forduló első mérkőzéseit augusztus 17-18-án, a visszavágókat pedig egy héttel később rendezik. A győztesek főtáblára kerülnek, a vesztesek pedig az Európa-ligában játszhatnak a csoportkörben.

(MTI)

Fotó: MTI/AP/Mindaugas Kulbis

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2021. augusztus 03. 08:10
Ne legyen igazam, de most a Slavia az esélyes. Hajrá Fradi!
Romentumos Gyurcsányjugend
2021. augusztus 02. 21:09
Come back Rebrov, a Fradi még a Kisvárdával sem bírt nélküle!
setti54
2021. augusztus 02. 17:52
Valahogy nem látom a csapatot! Nem tudnak harapni, akkor sem, ha lendületben vannak, s különösképpen, ha nem! Ez a Fradi a felfújt állománnyal nehezen fog eredményt elérni a Prága ellen. A legtöbbjük számára nincs Fradi szív, de ez még nem lenne baj. Egyszerűen nem jobbak, mint a Kisvárda, vagy bármelyik magyar együttes! Az osztrák edző pedig nem sok időt fog a padon tölteni!
reepcze
2021. augusztus 02. 13:39
Várjunk még azzal a 4. körrel. A Kisvárda elleni meccset elnézve a fiúk most inkább az edző kirúgatásával vannak elfoglalva. Csodálkoznék, ha a Prága ellen épkézláb focit játszanának. (Fradista vagyok, várom az anyázásokat.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!