Messi bemutatkozott Franciaországban

2021. augusztus 30. 08:42

Az argentin zseni Neymar helyére állt be.

2021. augusztus 30. 08:42
null

Lionel Messi csereként mutatkozott be a Paris Saint-Germain színeiben a Reims elleni idegenbeli bajnokin, amelyet mégsem ő, hanem a Real Madridba vágyódó Kylian Mbappé duplája döntött el – írja az Index. Hozzátették: a 22 éves francia támadó a 15. percben szerezte meg a vezetést a vendégeknek, méghozzá ezúttal is fejjel volt eredményes. Mindez azért érdekes, mert a Brest és a Reims elleni találkozókat megelőzően 132 meccsen  összesen szerzett két fejesgólt. Szünetig nem változott az állás, fordulás után viszont egyenlítettek a hazaiak – csakhogy a VAR segítségével les miatt érvénytelenítették Marshall Munetsi találatát, írják. Nem sokkal később Mbappé duplázott, aki a nyáron igazolt Achraf Hakimi centerezéséből lőtt a kapuba.

Hangsúlyozták: a legjobban várt új szerzemény,

a hatszoros aranylabdás Lionel Messi a 66. percben mutatkozott be új csapatában,

jó barátja, Neymar helyére állt be. Az eredmény azonban a lefújásig már nem változott, így könnyen elképzelhető, hogy a PSG mezében utolsó meccsét játszó Mbappé búcsúajándéka volt ez a győzelem Mauricio Pochettino együttese számára.

Fotó: MTI/EPA/Christophe Petit Tesson

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gin74tonic
2021. szeptember 07. 04:00
"így könnyen elképzelhető, hogy a PSG mezében utolsó meccsét játszó Mbappé búcsúajándéka volt ez a győzelem Mauricio Pochettino együttese számá" f@szt, marad meg egyevt
Peppa
2021. augusztus 30. 14:13
Felkészül a francia adóhatóság.
Aerion
2021. augusztus 30. 11:21
A gyomrom kifordul ettől.
cutcopy
2021. augusztus 30. 09:40
Mbappé és Messi először és utoljára együtt.. )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!