Dennis Prager: Sorost bírálni nem antiszemitizmus!

2021. augusztus 09. 20:00

A zsidó származású amerikai konzervatív író az MCC Feszten mondta el véleményét a magyar származású amerikai milliárdosról Jeszenszky Zsoltnak.

2021. augusztus 09. 20:00
null

Dennis Prager, a zsidó származású, konzervatív jobboldali rádiós, televíziós személyiség, író és üzletember is részt vett az MCC Feszten. Az esztergomi fesztiválon Prager interjút adott Jeszenszky Zsoltnak. A beszélgetés teljes egészében 21 órától lesz látható a Pesti TV-n, de a csatorna közölt egy előzetest is, amelyben Prager Soros Györgyről is kifejti véleményét.

„Amikor a zsidók elhagyják a judaizmust, olyankor nem szűnik meg a vallásosságuk, hanem szekuláris vallásokat tesznek magukévá. A világon a legvallásosabb emberek a zsidók” – jelentette ki Prager. „Vagy a judaizmusban hisznek, vagy a marxizusban, illetve annak oldalágaiban, a feminizmusban és a globalizmusban” – tette hozzá, majd példaként Sorost hozta fel.

„Ő a tökéletes példa a nemzsidó zsidóra” – mondta a milliárdosról Prager. Szerinte Sorosnak annyi köze van a zsidókhoz, mint egy vidéki magyarnak, ráadásul Soros semmilyen erkölccsel nem rendelkezik Prager szerint: nem nézi azt, hogy mi jó a világnak, mi az érdeke Amerikának, vagy akár a zsidóknak.

„Ő az az ember, aki finanszírozza azokat, akik el akarják venni a rendőrség finanszírozását. Micsoda ember az aki olyanokat támogat, akik bűnözőket akarnak kiengedni a börtönből? És a probléma az, hogy a zsidók megvédik, mert zsidó! Pedig egy szarházi! Sorost támadni nem antiszemitizmus!” – jelentette ki Dennis Prager.

A videót itt tudja megnézni.

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2021. augusztus 10. 16:11
A személyt bírálni nem helyes, a személy nézetével a sajátunkkat szembeállíthatjuk, Az érdeklődő a két nézet ismeretében eldöntheti, hogy neki melyik szimpatikusabb. Annak nem sok értelme van, hogy te öreg vagy, én meg fiatal, ergó nekem van igazam. Persze azt is mondhatnánk, hogy te zsidó vagy, én meg Jézushívő, tehát nekem van igazam. A zsidóknak különben is kuss!
Sincero
2021. augusztus 10. 05:10
„Ő a tökéletes példa a nemzsidó zsidóra” – mondta a milliárdosról Prager. Álljunk meg egy szóra! Hogy is van ez? Soros "nemzsidó zsidó" azon az alapon, hogy uzsorásspekulánsként tőzsdéket döntött be, bankmanipulációival jegybankokat aknázott alá, pénzügyi tranzakcióival dollármilliárdokat söpört be - azaz morálisan - IGAZ ZSIDÓ emberhez méltatlan, sötét pénzügyi manőverekben vett részt...? Ebből konklúzió 1: gazember-zsidó az nem zsidó, becsületesember-zsidó az zsidó; konklúzió 2: gazember zsidó nincs; konklúzió 3: aki zsidó, az becsületes; konklúziő 4: a "becsületesség" a zsidóság attribútuma, a "gazemberség" a gójság attribútuma. Sorost a pénzhez tapadó bűnei mintegy "kikeresztelték" a zsidóságból, és a gójság állapotába helyezték - Prager szerint. Prager úr csak azért mondhatta el Sorost "dorgáló" nézeteit, mert úgyis minden a családban marad.
bagira
2021. augusztus 10. 02:08
Dennis Prager Jeszynek az MCC Feszten: Soros egy sz.rházi, őt támadni nem antiszemitizmus (Videóinterjú!) https://pestisracok.hu/dennis-prager-soros-egy-szrhazi-ot-tamadni-nem-antiszemitizmus-videointerju/
bagira
2021. augusztus 10. 01:29
Soros pénzén keresztül politikában mindent elér , maffia vezér . Pénzéhes kapzsi kommunisták (eus vezérek) gyurcsány klán szövetségese.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!