Babos Tímea internetes zaklatók áldozata lett

2021. november 26. 20:15

Undorító üzenetekkel zaklatják Babos Tímea teniszezőnőt, aki ezt megelégelve a nyilvánossághoz fordult.

2021. november 26. 20:15
null

Babos Tímea közösségi oldalán mutatta meg, milyen típusú üzeneteket kap rosszakaróitól. A teniszezőnő általában a meccsei után kap durva leveleket, teljesítményével kapcsolatban.

„Amióta az eszemet tudom, meccsek után kapom a rosszabbnál rosszabb üzeneteket. Ha nyerek az a baj, ha épp veszítek, akkor az. Szomorú, hogy az embereknek nincs jobb dolguk, mint másokat kritizáljanak/bántsanak. Minden egyes meccsemen min. 100%-ot próbálok nyújtani, van, amikor nyerek és van, amikor veszítek” – áll a bejegyzésében.

A sportoló főleg angol nyelvű mocskolódó üzeneteket osztott meg, melyekben trágár szavakkal becsmérlik őt és családját.

„Mindenesetre ez egy borzasztó dolog és szeretném felhívni rá a figyelmeteket! Nem szabadna így lennie! Engem talán már kevésbé viselnek meg ezek az üzenetek (néha persze ez sem igaz), de a lényeg, hogy ez NEM megoldás!!!” –  zárja a bejegyzést a teniszező. 

Fotó: William WEST / AFP

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lion
2021. november 27. 13:17
Kretén trollok.
istvanpeter
2021. november 27. 10:37
Persze, csak az állatok nem tudnak internetezni.
Parm
2021. november 27. 09:08
Úristen! Timi, most téllg dpi lttél? Pár hülye miatt? Most? Eddig nem voltak? Lazits.
DonCiccio
2021. november 27. 08:04
Nem kell az internetes oldal oszt jó napot ! Sajtónak tévének rádiónak nyilatkozni egyéb amit a menedzser intéz de a saját FB, Insta meg egyéb oldalakat törölni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!