Sajtóhírek szerint már a Bayern München is Szoboszlait akarja

2021. november 15. 07:31

A Sport Bild arról ír, hogy a bajor klub kifizetné a magyar klasszis kivásárlási árát.

2021. november 15. 07:31
null

A Bayern München Dayot Upamecano és Marcel Sabitzer mellett az edzőt, Julian Nagelsmannt is elcsábította egyik legnagyobb riválisától, az RB Leipzigtől a nyáron – írja a goal.com a Sport Bild értesüléseire hivatkozva. Hozzátették: a bajorok hamarosan újra kopogtathatnak a lipcseiek ajtaján, méghozzá Szoboszlai Dominikért. A német lap azt írja, csak alig több, mint egy maroknyi játékos van, akik a közeljövőben erősítést jelenthetnek a Bayern számára, közéjük tartozik a magyar válogatott támadója is.

A Sport Bild kiemeli, a sokoldalú játékos tavasszal hosszúra nyúló sérüléssel küszködött, ám az idei szezonban 15 tétmeccsen már 6 gólnál és 3 gólpassznál jár, ráadásul a 21 esztendős játékos

a technikai tudásával, a fizikumával és a játékintelligenciájával is meggyőzte a Bayern vezetőségét.

Szoboszlai a támadószekció bármelyik posztján bevethető, írják, ulian Nagelsmann pedig kedveli az ilyen játékosokat. Hangsúlyozták: Szoboszlainak 2026-ig szól a szerződése a Leipzignél, ennek ellenére jövő nyári átigazolását teljesen reálisnak tartják a bajorok, s kifizetnék a 60-70 millió euró körül kivásárlási árat.

Fotó: MTI/EPA/Christian Bruna

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2021. november 15. 14:19
Nagelsmann akarta, de a sérülése miatt 1 percet sem játszott alatta. A Bayernre meg amúgy is jellemző, hogy a legerősebb belföldi riválsait rendre kipakolja, cserébe nagy a verseny az ezüstért. Meglátjuk mi lesz.
Fila2020
2021. november 15. 11:34
Nagyon örülök Szoboszlai sikereinek. Remélem, harmincéves korában is lesz benne annyi ambició, mint ami most van Ronaldoban.
Búvár Kund
2021. november 15. 10:44
Sztem igazi " mérleget" a bajnoki év végén kell vonni róla..minden esetre szurkolok neki, hogy összejöjjön számára egy nagy karierr. A magyar focira is ráférne. Hátha az ő, és Szalai sikerei által nőne negy kicsit a magyar játékosok presztizse, és erősebb bajnokságokban is lehetőséget kapnának és ami már csak rajtuk múlik bizonyítanának is. Legalább 8-10 top bajnokságban állandóan játszó játékos kellene a válogatottnak az előrelépéshez. Akkor talán nem csak 1-2 meccs erejéig tudnák felszívni magukat, és fejben is végig bírnák a meccseket, mert azt csak "élesben" lehet megtanulni, edzésen nem. És az idei év hibái ebből adódtak.
nikonos
2021. november 15. 09:24
Csak óvatosan. Nem kell még egy Dzsudzsák karrier.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!