Távozik Peter Stöger a Ferencváros vezetőedzői posztjáról

2021. december 13. 13:28

A fradi.hu-n olvasható hétfői közlemény szerint az osztrák szakemberrel együtt két segítője, Gerhard Fellner, valamint Alexander Bade is elhagyja a Ferencvárost.

2021. december 13. 13:28
null

Távozik a bajnoki címvédő Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról Peter Stöger.

A fradi.hu-n olvasható hétfői közlemény szerint az osztrák szakemberrel együtt két segítője, Gerhard Fellner, valamint Alexander Bade is elhagyja a Ferencvárost. A hétvégén sorra kerülő NB I-es fordulóban az eddigi segédedző, Máté Csaba irányítja az együttest, a klub pedig „igyekszik mielőbb megnevezni” az új vezetőedzőt.    

Az 55 éves Stöger június elején vette át a Ferencváros irányítását, és a csapattal bejutott az Európa-liga csoportkörébe, ahol a Bayer Leverkusen, a Real Betis és a Celtic mögött negyedik lett, de az utolsó fordulóban hazai pályán legyőzte a Leverkusent. Az OTP Bank Ligában jelenleg – egy mérkőzéssel kevesebbet játszva – második a zöld-fehér csapat.

(MTI)

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
erdei nyezega
2021. december 13. 19:59
fogadjátok fel messit!...az legalább tud!....de ronaldó is megteszi.....másod állásban biztos elfogadnák!
zakar zoltán béla
2021. december 13. 18:40
Mehetne vele a 10-15 idegen is mehet! PAKS!
simonvitéz
2021. december 13. 18:22
Indok? Talán a ferencvárosi BLM mozgalomnak nem tetszett, ahogy Bolival bánt?
rugovics tibusz
2021. december 13. 16:44
Ajánlom Lipicait.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!