Niedermüller: Az „erőltetett magyarkodás” mindig együtt jár azzal, hogy azt nézzük, „ki a magyar és ki a zsidó”

2022. május 09. 09:36

A Gyurcsány-párt politikusa szerint „vidéken egy sor olyan szociokulturális miliő létezik, amiben az antiszemitizmusnak lényegi tradíciói vannak”.

2022. május 09. 09:36
null

A hetedik kerületi polgármester a Hírklikk Mélyvíz című műsorának vendége volt, ahol arról az antiszemita tettről beszélt, ami a Dohány utcai zsinagógát érte. Véleménye szerint félő, hogy a választási eredmények ismeretében – értve ezalatt, hogy a Mi Hazánk a parlamentbe jutott – az általánosan érzékelhető probléma kezelése még távolabbra csúszik, a folyamatos „nemzeti magyarkodás” pedig csak mélyíti a konfliktust.

A DK politikusa elmondta azt is: bár vidéken sokféle gondolkodású ember él, 

– fogalmazott, hozzátéve, hogy ezek a tradíciók szerinte a II. világháború előtti időkig nyúlnak vissza. Niedermüller szerint az „állandó, erőltetett magyarkodás” végül mindig oda vezet, hogy azt nézzük, „ki a magyar és ki a zsidó”.

Niedermüller Péter fenti kijelentéseit az alábbi videórészletben nézheti/hallgathatja vissza:

***

Felvétel van arról, ahogy Z. Kárpát Dániel kart lendít, majd nevet

Egy izraeli cikk szerint a baloldali összefogás listájának kilencedik helyén szereplő Z. Kárpát Dániel antiszemita nézeteket vall. Bővebben...

Nyitókép: Hírklikk 

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krampus
2022. május 10. 11:58
Ennek a patkánynak nem adtuk meg a szót! Olyan ez mint a többi zsidó,akkor is beszél és belepofazik mindenben, amikor senki sem kérdezi.
Vasgyari Tibi
2022. május 09. 23:09
Már megint okoskodik NP, mint a keresztény fehér hetero eseteben. A házmesterünk hasonló hülyeségeket szokott összezagyválni. Jól ellennének egymással.
Vertigo01
2022. május 09. 22:38
Akkor én ezeket a linkeket csak csendben itt hagyom... Ez az ember lakoltatta ki az Európa szerte egyetlen zsidó televíziót. Természetesen itt nem állt meg, mert a hungarikumnak számító 100 tagú Cigányzenekart is utcára tette. https://mandiner.hu/cikk/20210223_niedermuller_karsay_ciganyzenekar https://mandiner.hu/cikk/20210211_nem_szep_dolog_utcara_tenni_europa_egyetlen_zsido_televiziojat
Béka88
2022. május 09. 20:42
Kedves Niedermüller szappan és könyvborító ! Nincs itt semmiféle antiszemitizmus !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!