Anyának lenni a legnagyobb női felelősség és a legnagyobb áldás

2022. május 01. 16:07

És valóban: csak szeretni kell.

2022. május 01. 16:07
null
Varga Judit
Varga Judit

Az első kisfiam születésekor az orvosom azt mondta: „Sokan fognak majd magának nevelési tanácsokat adni, de higgye el, nem kell semmi mást tenni, csak szeretni.” Anyának lenni azt jelenti, hogy Isten jóvoltából életet adhatsz egy emberi lénynek, akit szeretetben felnevelsz annak minden szépségével és megpróbáltatásával együtt.

Anyának lenni a legnagyobb női felelősség. Anyának lenni a legnagyobb áldás.

És valóban: csak szeretni kell.

 

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
skin777
2022. május 01. 20:39
Judit hagyd már ezt az Istenes dumát a qrva életbe már! Gyomorforgató ráadásul a legfanatikusabb hívek közül el se hiszi senki, hogy bármi közöd van az Úrhoz
Gombóc XVI. Artúr
2022. május 01. 19:07
És mi pasik csak szájtátva tudjuk bámulni, hogy egy édesanya mit meg nem tesz a gyerekéért. Isten éltessen minden Édesanyát!!!!
-Zsolt-
2022. május 01. 18:01
Mesterséges megtermékenyítés volt, vagy néha a farokra is ráfanyalodsz? Jó lesz neki majd ha felnő, és az anyját a magyar Goebbels-ként fogják emlegetni. :D
Paskai
2022. május 01. 17:32
"Anyának lenni a legnagyobb női felelősség és a legnagyobb áldás" Egyébként az, de a te szádból kissé disszonáns ez a lelkesedés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!