Fekete-Győr szerint ők megtanították Orbánt arra, hogy meg kell kérdezni a népet olimpiaügyben

2022. június 28. 07:24

Én sportszerető ember vagyok, DE ... – mondta a Momentum volt elnöke az ATV-ben.

2022. június 28. 07:24
null

Ahogy megírtuk, a parlamentben világosította fel Orbán Viktor az újra a magyar olimpiarendezés vágyát bíráló Fekete-Győrt, miszerint 2030-ban nem is lesz olimpia. A Momentum frakcióvezetője most az Atv-nek nyilatkozott, ahol az ominózus esetről szólva, a műsorvezető kérdésére elmondta: nem őt ütötte meg Orbán Viktor válasza, hanem Orbán Viktort ütötte meg az euró árfolyama, ráadásul Magyarországot is.

Honfitársaink éhhaláltól való megmentése a tét Fekete-Győr szerint

Hogy újra indul-e a NOlimpia? Fekete-Győr szerint „meg kell kérdezni az embereket arról, hogy mire akarják költeni az adóforintjaikat.” Úgy gondolja, hogy ők megtanították erre Orbán Viktor 2017-ben, aki „gyáván megfutamodott” a népszavazás elől. Fekete-Győr úgy gondolja, hogy ő sportszerető ember, szeretné, hogy Magyarország képes legyen és hajlandó legyen olimpiát szervezni, de „nézzünk körbe ebben az országban, arról szól a Momentum által benyújtott költségvetési módosító csomag, hogy az országot működtető, az országot életben tartó, a gyermekeinket tanító magyar honfitársaink ne haljanak éhen.” Elmondta, hogy

ha a kormány nem indítana népszavazást a kérdésben, akkor „természetesen” újra elkezdenének aláírást gyűjteni.

(Lásd NOlimpia – a szerk.)

Fekete-Győr András azon is elábrándozott, hogy ha minden rendben menne, akár a Momentum is bejelenthetné majd, ha eljön az ideje, hogy Magyarország olimpiát rendez.

A műsorvezető erre csak annyit válaszolt, hogy „szálljunk le a földre”.

Ugyanebben az interjúban a momentumos politikus arról is beszél, hogy a lengyel ellenzék tőlük tanulja a negatív gyakorlatokat is. Deák Dániel erre a megjegyzésre a Facebookon úgy reagált: „Ezt már tényleg nem hiszem el: Fekete-Győr András az április 3-i történelmi bukta után azzal dicsekszik a tévében, hogy a szintén összefogásra készülő lengyel ellenzék tőlük akarja eltanulni a jó és a »negatív gyakorlatokat« is.”

Kép forrása: Atv-videó

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ebalint
2022. június 29. 10:26
Ezt a pöcsfejet mikor ítélik már el a rendőrök elleni tette miatt?
Sclerotic
2022. június 28. 20:53
Az ember nem tudja, hogy bosszankodjon vagy sajnálja a kis Bandikát...
Innogreen23
2022. június 28. 20:34
Fajbarom, mekegős köcsög. Havi kétmisiért ezt is eltartani. Fegyőr, hogy szakadt volna kedves édesanyádba a fejed,vamikor megszülettél.kb.
amca
2022. június 28. 18:42
Ez már most veri bangónébaroezt,Jakab Svinjet, meg puzsércsigát,meg vonaglógábort.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!