FINA-elnök: A valaha volt legjobb vizes vb-t rendezte Magyarország

2022. július 04. 10:33

Tökéletesek voltak a létesítmények és mindenki barátságos fogadtatásban részesült – fogalmazott Husszein al-Musszalam.

2022. július 04. 10:33
null

Köszönetet mondott Magyarországnak Husszein al-Musszalam, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA kuvaiti elnöke a világbajnokság megrendezéséért.

A sportvezető a magyarországi viadal utolsó eseményét, a férfi vízilabdatorna döntőjét követően elmondta, fantasztikus két és fél hetet tölthettek el itt, és mindenki sajnálja, hogy búcsúzni kell, hiszen Budapest és Magyarország nagyszerű helyszín volt.    

Hozzátette, tökéletesek voltak a létesítmények és mindenki barátságos fogadtatásban részesült, köszönet illeti a magyar kormányt, Budapestet és a hatóságokat, hogy ilyen rövid időn belül meg tudták rendezni az eseményt, a valaha volt legjobb vizes világbajnokságot. Husszein al-Musszalam kijelentette,

remek, hogy öt év múlva újra itt rendezik meg a világbajnokságot. 

Idén – májusban – eredetileg Fukuokában rendezték volna a világbajnokságot, amelyet tavalyról halasztottak el, de a nemzetközi szövetség február elején közölte, hogy az eseményt tovább halasztják, és Fukuoka 2023-ban lesz házigazda, a 2023 novemberére kiírt dohai vb-t pedig 2024 januárjára halasztják. Február 7-én aztán azt is bejelentette a FINA, hogy az újonnan kiírt 2022-es vb-nek Budapest lesz a házigazdája, illetve központja.

(MTI)

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polárüveg
2022. július 04. 15:35
Köszönjük, al-Musszalam úr a beugró Budapesti vb dicséretét! Ne felejtse el ezt a sikeres rendezést, mert a párizsi biztonsági hiányosságok (csoportos rablások, molesztálások) miatt Budapest a "beugró" 2024-es olimpiát is sikerre viheti!
Carcess
2022. július 04. 13:16
Welcome!
csulak
2022. július 04. 11:44
Bravo ! Hajra Magyarorszag ! SOHA TOBBE BALOLDALT !
Imre Debrecen
2022. július 04. 11:42
Mi vagyunk a magyarok és az eredmény a lényeg! De, ezt még a magyarországi libsi-bolsik nem értik.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!