Szlovák rendőrök is lesznek szerdán Budapesten, segítenek a BL-meccs biztosításában

2022. július 20. 14:22

Erről Hamran István, Szlovákia rendőrfőkapitánya Balogh János magyar országos rendőrfőkapitány kötött megállapodást.

2022. július 20. 14:22
null

A szlovák rendőrség is részt vesz a ma (szerda) 20 órakor kezdődő Ferencváros–Slovan Bratislava labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező biztosításában – írja az Új Szó.

Erről Hamran István szlovák országos rendőrfőkapitány és Balogh János magyar országos rendőrfőkapitány kötött megállapodást” – idézi a szlovák rendőrség közleményét az Új Szó.

A műveleteket a magyar rendőrség irányítja.

A szlovák rendőrök feladata a közrend biztosítása és a rendbontás megelőzése lesz, beleértve a szlovák szurkolók ellenőrzését” – olvasható a közleményben.

Nyitókép: MTI/EPA/Martin Divisek

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ólat a trolloknak
2022. július 20. 19:20
Verje mindenki a maga keménymagját :-)
packó_
2022. július 20. 15:22
Csak azért tettem fel a 2015. szeptember 10-i hsz-emet, mert kiválóan követte a történelem. Vagyis valóban jöttek a szlovák, a cseh és a lengyel rendőrök a határra. Aki még emlékszik: alig várta az EU. hogy egy magyar rendőr eltörje az őt kővel dobáló arab kisújját. Hogy a fasiszta magyar rendőrök ölik szegény arab menekülteket. A nem magyar rendőrök jelenléte biztosította, hogy emiatt már nem lehetett fasisztázni. Tehát: most is jó, hogy jönnek a szlovák rendőrök. Az nem jó, hogy jön a Slovan keménymag. Láttam őket Dunaszerdahelyen, valóban tőről metszett feketeruhások.
packó_
2022. július 20. 15:19
packó 2015. szeptember 10. 15:46 17 Fico miniszterelnök Úr! Történelmi pillanat van, ki kell használnia a V4 országainak a lehetőséget. Telepítsenek a magyar határra közös lengyel, cseh, szlovák, magyar hadsereget, valamint ugyanezekben az országokba, a kölcsönösség jegyében a határokra ugyanilyen hadsereget, nyilván a szükség miatt sokkal kisebb létszámban. Az EU és az USA felé egyértelmű lenne az üzenet. A népeink felé pedig az, hogy együttműködésre vagyunk ítélve. Ha így alakulna, előbb utóbb nem félnének a magyaroktól, sem a magyarországiaktól, sem a felvidékiektől. Ilyen kegyelmi pillanat nagyon ritkán adatik, hogy rákényszerülünk az összefogásra, és az összefogás ténye megnyugtat minket. Válaszok: gxcapril 2015. szeptember 10. 15:53
Bonaparte
2022. július 20. 15:14
remélem nem lesz balhé, mert abból zárt kapu lesz és pénzbünti az ultrák nagyon sokat fejlődtek az elmúlt években én bízom józanságukban, Ádám erős kezű vezető de sajnos szinte biztos, hogy lesznek provokátorok nem lesz egyszerű...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!