Rusvai: Az új variáns ellen már nem védenek jól a korábban kifejlesztett vakcinák

2022. augusztus 30. 13:45

A professzor szerint engedélyezni kellene az ötödik oltást.

2022. augusztus 30. 13:45
null

Meg kell teremteni a lehetőségét a koronavírus elleni ötödik oltás beadásának – erről beszélt az ATV Híradónak nyilatkozva Rusvai Miklós, virológus. „Akik ugyanis már négy oltást kaptak, ők most nem oltathatják magukat, a döntéshozóknak erről a jelenségről mindenképpen tudniuk kell” – vélekedett a szakértő, aki ahol csak teheti szóvá is teszi mindezt.

hogy azok az emberek, akik rizikócsoportba tartoznak és elég felelősségteljes magatartást tanúsítottak, tehát már négy oltást kaptak, ők most ősszel megkaphassák az ötödiket, nagyon fontos lenne ezt minél hamarabb elérni” – hangsúlyozta.

Rusvai Miklós hozzátettette, ez azért lenne fontos, mert az új variáns ellen már nem védenek jól a korábban kifejlesztett vakcinák. „Mind a Modernának, mind a Pfizernek már engedélyeztetés alatt áll az omikron specifikus vakcinája, és remélhetőleg ezzel szeptemberben engedélyt is kapnak, hogy alkalmazni lehessen őket” – magyarázta.

Nyitókép forrása: Youtube.com

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Andilla
2022. augusztus 31. 11:10
Nocsak, nocsak. Teljesen megváltozott a Mandi olvasóközönsége, vagy mi történt? Tavaly ilyenkor darabokra szedtétek szét néhányunkat, akik megpedzették, hogy az úgynevezett "oltás" nem sokat ér, sőt... Most meg szinte mindenki "oltásellenes" lett??? Há' hogy?
Belakiss
2022. augusztus 31. 10:46
Meg a százezrediket is, rusnyai...
Derek Zoolander
2022. augusztus 31. 05:48
12 vakcinát vizsgáltak, és hát mik vannak benne... (angol nyelvű) https://expose-news.com/2022/08/29/covid-injections-contain-hydrogel-and-graphene-oxide/
Kivűlálló
2022. augusztus 31. 00:55
"Rusvai: Az új variáns ellen már nem védenek jól a korábban kifejlesztett vakcinák" Nem baj, de még egy oltást biztosan nem veszek fel! 3 oltást vettem fel, + egyszer el is kaptam a COVID-ot, úgyhogy elég volt! Nincs az az Isten, aki rá tudna venni a további oltásokra!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!