Szívszorító videó: vastapssal és szirénával búcsúztatták a magyar mentőst

2022. október 15. 09:14

Dobos István 42 évig szolgálta hivatását a rá jellemző odaadással és szeretettel.

2022. október 15. 09:14
null

Az Országos Mentőszolgálat kollégája, Dobos István 42 éve szolgálja hivatását a rá jellemző odaadással és szeretettel, ez idő alatt pedig számtalan életet mentett meg és rengeteg rászorulónak segített – olvasható a Délmagyar cikkében. A portálon azt írják: a mentős pályafutását ápolóként kezdte, majd szolgálatvezetőként, később pedig mentésirányítóként erősítette a bajtársi közösséget.

Az életmentőre sokan az informatika szakértőjeként is tekintenek, hiszen mindig igyekezett lépést tartani a technológiai vívmányokkal és folyamatosan bővítette informatikai ismereteit. Mély elkötelezettségét hivatása felé mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy 2017-ben (közel 60 évesen) kiterjesztett mentőápolói vizsgát tett. 

A búcsúztatásáról készült videót ide kattintva tekinthetik meg.

 

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: MTI/Sóki Tamás  

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonvitéz
2022. október 15. 17:58
Példamutató élet, gratulálok!
Ipolypart
2022. október 15. 11:45
További tartalmas és egészséges életet kívánok.
Perczel Éva
2022. október 15. 10:11
Hálásan köszönjük szolgálatát, és ajánljuk a kockás inges "írástudók" figyelmébe, hogy így is lehet!
Sróf
2022. október 15. 09:55
Ezt a kretén hírszemlét, te jó ég... Teljesen úgy hangzik, mintha a temetéséről lenne szó, holott az eredeti hír arról szól, hogy a faszi nyugdíjba megy. Gratula a mandiner ügyeletes sajtómunkásának!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!