Ceglédi Zoltán a jobboldali médiában való szereplésről: Mindegy, hol vagyok, ugyanazt mondom

2022. november 04. 19:03

Az elemző felhívta arra a figyelmet, hogy „a kétharmadhoz köze van annak is, ahogy a saját nyilvánosságát kezeli az ellenzék”.

2022. november 04. 19:03
null

Ceglédi Zoltán politikai elemző arról számolt be a közösségi oldalán, hogy első alkalommal vendégeskedett Jeszenszky Zsolt műsorában, a Politikai Hobbistában. Ceglédi ennek kapcsán felidézte, hogy a Hír TV-ben sosem volt gyakori vendég. „2018 tavasza, a visszafideszelődésük óta talán két alkalommal, Zárug Péter Farkassal beszélgetve jártam ott”.

Majd hozzátette, „sokkal többször és több kormánypárti helyre hívtak,

(Kitért arra is, hogy lapunk megkeresését is visszautasította – a szerk.)

„Épp elég volt, amit az »önjogú« műsoraimért kaptam az ellenzéki nyilvánosságtól, nem akartam még a fideszes platformokért is felelni” – szögezte le.

„Hallom megint téma, hogy kinek hova szabad bemenni”

Ezt követően reagált az ATV reggeli műsorában történtekre is. Ceglédi úgy fogalmazott:

Majd azzal folytatta, hogy „elsőre úgy gondoltam, hogy simán csak fölsorolom mindazok neveit, akik már jártak akár kifejezetten Jeszenszkynél, akár általában rendszeres vendégei más fideszes felületeknek, és mégsem lincseli meg őket az ellenzéki nyilvánosság”.

„A második gondolatom az volt, hogy a tartalommal érvelek. Hogy mindegy, hol vagyok, ugyanazt mondom, ettől nem változik az álláspontom” – húzta alá az elemző.

„Gondoljatok bele: van, aki trú ellenzéki újságíróként is szerepelhet Tusványoson, mondván, ő ugyanazt csinálja, pont azt a munkát, amit szokott – ehhez képest a szerencsétlen Quimbyt még azért is agyonverte a közeg” – hívta fel a figyelmet a visszásságokra.

„Az ellenzéki sajtó zöme meg engem sem akar legitimálni”

Ceglédi Zoltán ezután arra is kitért, hogy „olyasmi lojalitást várna tőlem az ellenzéki médiaközeg, hogy ne menjek be a fideszes sajtóba, ne legitimáljam azt, de fogadjam el, hogy

„A negyedik, legbrutálisabb kétharmadhoz komoly köze van annak is, ahogy a saját nyilvánosságukat kezelik”

„Vártam fél évet. Kíváncsi voltam, hogy belátják-e:

Hogy e felületeken inkább játszottak alá homofób hülyéknek, menekültellenes idegengyűlölőknek, mintsem a magamfajta plebejus liberálist vonják be” – vetette fel Ceglédi.

„Kiábrándult fideszesek nem voltak, kiábrándult Ceglédi nagyon is. Fél év után semmi változás, sőt. Oké. Akkor én vonom le a magam konklúzióját. Felülvizsgálom, hogy hova megyek, és hova nem” – szögezte le bejegyzése végén Ceglédi Zoltán.

A vonatkozó bejegyzést alább olvashatják:

Nyitókép: Ceglédi Zoltán Facebook-oldala

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. november 07. 07:09
Ceglédi Zoli viszonylag értelmes és intelligens fazonnak néz ki, dacára annak, hogy VÉRLIBERÁLIS. Viszont azt még Ő sem mondja ki kellő világossággal--expressis verbis--és meggyőzési SÚLLYAL hogy a mai magyar ellenzék MAGA, azaz : SAJÁTMAGA tehet a negyedik, "minden eddiginél brutálisabb" 2/3-ad -os "zakó" 2022-ápr.3.-i "benyeléséről". Ilyen helyzet--mélyebb helyzetismeretű helyzet--ismeretében még az Ő, Ceglédi intelligenciája és szakértelme is KEVÉS VOLT a közelmúltban ahhoz, hogy a ballib ellenzék ELEMENTÁRIS ÉS FUNDAMENTÁLIS BELSŐ IDIÓTIZMUSA VÁLTOZZÉK-MEGVÁLTOZZÉK--AMI VÉGSŐSOROM AZ ÚJABB NAGY VERESÉGÜKET EREDMÉNYEZTE.HORRIBILE DICTU: EZ MÉG MOST IS UGYANIGY VAN--BALLIB ELLENZÉKEN BELÜL--AMI NEKÜNK FIDESZ-KDNP-SEKNEK INGYEN FŐNYEREMÉNY.Maradjon is mindez ugyanígy, s a hülyeségük az ellenzékieknek virágozzék és konzerválódjék hosszútűvon mindörökre. Amely hülyeség olyan hatalmas, hogy még az egyébként nagyon intelligens és tegetséges C.Z. sem tud vele mit kezdeni.ISTENNEK LEGYEN ÉRTE HÁLA!
Hunyadi Mátyás
2022. november 05. 20:14
Ceglédi próbál tárgyilagos lenni. Ez dicséretes.
Bojli68
2022. november 05. 15:55
Egy igaz nincs független sajtó vagy is valahova tartoznak vagy bal vagy jobbpldalra de olyan sajtó nincs aki megirja az igazat és nem sumákol egyik oldalnak se / no azt a sajtót fogom én szeretni/!!!
llnnhegyi
2022. november 05. 09:59
Gyurcsány Ferenc is azt mondja. Ezért bukott meg mindenütt,mindenben. Iszonyatos méregbe gurult emiatt Apró Piroska néni! 30 éve várja a gyilkos apja(Apró Antal) rehabilitását.. Klara Dobrevában bízik és Magyar György zugpolitikusban, önkéntes számláló biztosban. Ferit dobta! Emiatt tajtrészeg mindennap a DK elnöke.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!