Érdeklődés hiányában maradt el a Jobbik kongresszusa Jakab embere szerint

2023. január 02. 11:15

„Vége. A Jobbiknak mindenképp” – olvasható Molnár Enikő bejegyzésében.

2023. január 02. 11:15
null

„Hiába hívott össze országos kongresszust a Jobbik, az érdeklődés hiányában elmaradt” – olvasható a párt korábbi kabinetfőnökének Facebook-bejegyzésében. Molnár Enikő szerint Jakab Péter megpuccsolása után már egy kongresszus összehívására sem képes a Jobbik,

egy életképes kongresszust, sőt semmilyent nem tudnak tartani”

– fogalmazott. A posztból  kiderül: a találkozót december 17-re tervezték, a meghívókat pedig már a hónap elején kiküldték.

„Vége. A Jobbiknak mindenképp. A párt politikusai ellenben, Gyöngyösivel az élen még lehetnek nagykövetek. Persze csak ha elődeikhez, Volnerhez meg Bencsikhez hasonlóan jól szolgálják a Fideszt. Egyelőre jó úton haladnak a diplomata karrier felé” – olvasható a bejegyzésben.

Nyitókép:Facebook

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg Palóc
2023. január 02. 16:50
De most ez kit érdekel ?! :))))
No comment no cry
2023. január 02. 15:21
Ki mondta a következőt? "A Fidesszel bármikor megküzdök, de a Jobbikkal nem harcolok." https://index.hu/belfold/2022/07/02/ma-megvalasztjak-jakab-peter-utodjat-mutatjuk-a-jelolteket Sokadszorra köp fel és áll alá ez a műmájer gyökér. "hvg.hu: Akkor máshogy: el tudja azt képzelni, hogy ön és Gyurcsány Ferenc egy listán szerepel? J. P.: Nem." https://hvg.hu/itthon/20200309_Jakab_nem_fog_Gyurcsannyal_egy_listan_szerepelni
nempolitizálok
2023. január 02. 14:11
Jakab most úgy csinál, mintha köze nem lenne Gyurcsányékhoz.
Krupp Skya
2023. január 02. 13:39
-Ne nézz már bele az irataimba, mert mindjárt elkérem tőled a jegyeket, bérleteket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!