Kiszállt a rendőrség az LMBTQ-aktivistaként is ténykedő pedagógiai asszisztenshez

2023. február 17. 09:24

A majd 40 éves pedagógiai asszisztenstől különböző adathordozókat, telefont és számítógépet vittek el.

2023. február 17. 09:24
null

A Magyar Nemzet információi kiszállt a rendőrség annak az elmúlt napokban többször is a hírlapok címlapjaira kerülő férfi lakására,

aki a világhálóra feltöltött videóiban arról is beszélt, hogy viszonya volt egy 15 éves fiúval.

A pedagógiai asszisztenst a hét elején kirúgták a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskolából.

Sőt, Tényi István az ügy kirobbanása után feljelentést tett, mivel bizonyítottság esetén felmerülhet a szexuális erőszak bűntett gyanúja az ügyben. A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) pedig nyomozást indított.

Valentin-napra hangolódva: elmagyarázta a 39 éves pedagógus, miért kérkedett azzal, hogy van egy 15 éves szeretője (videó) | Mandiner

„Itt egy macikedvelő, miatta vetkőzőm" - szakította félbe magyarázó videóját a botrányba keveredett pedagógiai asszisztens.

A lap úgy tudja, a majd 40 éves LMBTQ-aktivistától különböző adathordozókat, telefont és számítógépet vittek el.

Nyitókép: Facebook

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krampus
2023. február 22. 06:52
"coming out"...az elmeosztalyrol agyi betegkent! A homoszexualitas az betegseg, akar tetszik a buzeransoknak, akar nem. elnezest, homokosoknak, nem illik a beteg ember betegsegen szorakozni. Az egeszseges dolog a szaporodas, ez tartja fenn barmelyik fajt. Az az egyed, amelyik vagy fizikai betegsege vagy agyi betegsege miatt nem kepes utodokat letrehozni, az beteg. A buzi az utobbi. Holnaptol majd a down korosok is csinalhatnanak egy buszkeseg napi felvonulast. Persze ciki lenne down koros buszkeseg napja neven nevezni, igy inkabb mint a buzik tettek, legyenek ok a "szepsegek", mint ahogy a buzi "meleg". A Meleg buszkeseg napja utan majd lesz a Szepsegek buszekeg napja. S akkor a sziami ikrekrol ne is beszeljunk, nekik is joguk van buszkek lenni a betegsegukre! S igy tovabb....
Ludmilla Kropotkin
2023. február 18. 06:31
Mire való 2/3 ? Ennyi a kérdés.
Pusikas
2023. február 17. 12:33
Azt mondta ez a köcsög a riporternek hogy zavarja az ekkora nyilvánosság előtti lerohanás. Érdekes módon ott nem volt nagy nyilvánosság ahol eloöadta magát,és a ferde hajlamait???
fado
2023. február 17. 12:14
Bántják szegény pedofil bűnözőt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!