Így áll fel a Fradi Németországban

2023. március 09. 18:12

Három magyar is ott lesz a pályán 18:45-től a Bayer Leverkusen elleni El-nyolcaddöntőn.

2023. március 09. 18:12
null

A Ferencváros labdarúgócsapatának téli igazolásai közül Myenty Abena bekerült a kezdőcsapatba a Bayer Leverkusen elleni Európa-liga nyolcaddöntő első mérkőzésén.

Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző a szokásos hadrendjében, azaz négy védővel és két szűrő szerepet betöltő védekező középpályással küldi pályára a magyar bajnokot, amely 19 év után első magyar csapatként élte meg a tavaszt nemzetközi kupasorozatban.    

A négy támadó esetében Tokmac Nguen sérülése miatt sok választási lehetősége nem volt az orosz szakembernek, így Ryan Mmaeét Adama Traoré, Kristoffer Zachariassen és Marquinhos próbálja meg kiszolgálni.    

A találkozó 18.45-kor az olasz Davide Massa sípjelére kezdődik a 30 ezer férőhelyes BayArenában. A visszavágót jövő csütörtökön a Puskás Arénában rendezik, amely egyúttal a május 31-i finálé helyszíne is lesz.  A Ferencváros kezdőcsapata: Dibusz - Botka, Knoester, Abena, Civic - Vécsei, Esiti - Traoré, Zachariassen, Marquinhos - R. Mmaee

(MTI)

A Mandiner élőben közvetíti a mérkőzést.

„Megaláztak minket, erre ment ki a játék" - Fradi-szurkoló a német hatóságok vérforraló provokációjáról

A Mandiner megírta, hogy a német rendőrség a határon megállította a Bayer Leverkusen-Ferencváros Európa-Liga mérkőzésre (odavágó) tartó vendégdrukkereket szállító vonatot, amely szerda este indult Budapestről . Lapunknak sikerült megszólaltatnia egy, a vonaton utazó szurkolót, aki a következőket mondta: a cseh-német határon már több száz német rendőr várta őket, mire odaért a szerelvény.

 

„Ez undorító!" - Újpest-szurkolók is elítélik a Fradi-vonat német vegzálását

A német hatóságok intézkedései egységbe forrasztják a magyar fociszurkolókat, a fradistákat ért megpróbáltatások az Újpest táborában is visszhangra találtak. Van, aki szerint a németek végső célja nonszensz, más azt hangsúlyozza, a Ferencváros drukkerei azért keltek útra, mert támogatni akarják a jó formában lévő csapatukat.

Nyitókép: A Ferencváros játékosai a csapat edzésén a leverkuseni BayArenában 2023. március 8-án. A magyar bajnok labdarúgócsapat másnap a német Bayer Leverkusen ellen lép pályára az Európa-liga nyolcaddöntőjében.MTI/Kovács Tamás 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. március 10. 14:26
Én azt hittem,hogy ez egy Afrika Kupa mérkőzés..:)
korty
2023. március 10. 10:05
Gondolom a buta Kubatov levonta már a következtetést, hogy azért kaptunk ki 2-0-ra mert volt 2 magyar mezőnyjátékos a kezdőben...
LancelotDuLac
2023. március 09. 20:34
Leverkusen- fradi 5:0 xDDDDDDDDDDDDDDDD
Draco Paladin
2023. március 09. 19:43
Jókora megalázó verést kivánok Orbán zöldpöcsű faszhuszárainak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!