Karikó Katalin: Több mint húszan jelentették, hogy teherbe estek a vakcinától

2023. március 29. 12:19

A Széchenyi-díjas magyar kutatóbiológus azt is elmondta, többen azt közölték: szifiliszesek lettek tőle.

2023. március 29. 12:19
null

A Portfolio a koronavírus elleni vakcina mellékhatásáról kérdezte Karikó Katalint, aki írásban válaszolt a lapnak. Egyebek mellett azt írta, hogy rengeteg tudományos dolgozat jelenik meg, amelyben a mellékhatásokat, mint egyedi esteket vizsgálják. Millió ember adatait vetik össze úgy, hogy 1 millió vakcinált ember 1 évvel az első oltás után milyen betegségekben szenvedett, összevetve azzal, hogy 1 millió ember, aki sosem kapott vakcinát, milyen betegségeket kap meg.

Karikó Katalin elmondta a lapnak, a bejelentések nem jelentik azt, hogy azokat valóban a vakcina okozta. Kiemelte: 

Ezek nyilvánvaló képtelenségek. Tehát a bejelentések nem jelentenek ok-okozati összefüggést”.

 Nyitókép: MTI / Cseke Csilla

 

Összesen 202 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NullaSalus
2023. április 03. 12:52
Engem gyíkká változtatott.
Spiltyu
2023. április 03. 11:52
egyik ismerősöm közvetlenül oltás után rosszul lett, pár nap múlva már menni sem tudott, kórházba került ahol a d-dimer vizsgálat extrém mértékű mikrovérrögösödést (így mondták) mutatott ki a szervezetében két 30-as nő ismerősömnek oltás után 5-6 hónapig nem volt menstruációja, amikor újra menstruálni kezdtek akkor (és azóta is) szabálytalanul jön meg nekik két másik nő ismerősöm (az egyik már 60+ éves és nagyon régóta nem volt már vérzése) oltás után folyamatosan szabálytalanul véreztek... a fenti négy hölgy azóta arra panaszkodik hogy folyamatosan betegek valamivel egy másik fiatal nő a 3. oltás után befulladt, sürgősen kórházba kellett vinni ahol oxigént kapott, bent fogták megfigyelésre, másnap engedték haza... előtte soha nem történt ilyen vele ez csak hat ember az én mikrokörnyezetemből, aki most hirtelen eszembe jut... valami biztos hogy nem volt (nincs) rendbem ezekkel az oltásokkal
formaegy
2023. április 03. 10:24
"24-en jelentették, hogy teherbe estek a vakcinától, illetve jónéhányan azt közölték, hogy szifiliszesek lettek tőle." Nem volt más dolguk csak dugtak éjjel-nappal mindennel ami elérhető volt. Ember, kutya, macska kecske.))))))))))) Komolyan ledöbbentő mennyire bunkó emberek vannak. Azon lennék igazán meglepődve, hogy Katalin nem pisilt be a röhögéstől ezeknek a buta, bunkó már embernek sem nevezhető (mert az állatok is okosabbak náluk) beírásait olvasva.)))))))))))
Mirákulóziai Mikmuk
2023. március 29. 23:41
Sok oltott idióta szaladt az oltásáért, nehogy meghaljon, közben meg beteg lett az oltásától. Az oltatlanok meg egészségesek, átláttak a gyógyszeripar átverésén.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!