„Könnybe lábadt a szemem” – Lisztes Krisztián őszintén beszélt fia játékáról

2023. április 03. 15:31

Zúgott a Groupama Arénában a „Lisztes Krisztián sálálálá”.

2023. április 03. 15:31
null

A lapunk vasárnap megírta, hogy a Ferencváros 2-2-t játszott hazai pályán a Mol Fehérvárral a Groupama Arénában.

Bátran kijelenthető, hogy Lisztes Krisztián volt a nap sztárja, hiszen a Fradi az ő két góljával ért el egy döntetlent. A 49-szeres válogatott idősebb Lisztes Krisztián a helyszínen követte a mérkőzést, és meghatottan nyilatkozott a Magyar Nemzetnek.

A lapnak elárulta, hogy nem is vette észre, amikor a fia beállt a Fradiba, mert még a VIP-páholy büféjében tartózkodott akkor. 

„Titkon bíztam abban, hogy a fiam felülmúl majd engem!" - idősebb Lisztes Krisztián a Mandinernek

Valóban csak egy megérzés volt, de láttam a fiamon, hogy a majdnem egyhónapos bokasérülés után milyen keményen dolgozott, és ő is elmondta, hogy remek erőben érzi magát. Sajnos e sérülés miatt nem utazhatott el az U19-es válogatottal Angliába, az Eb-selejtezőkre sem.

„Megkönnyezi az ember az ilyen pillanatokat. Láttam, rengetegen rám néztek a lelátón, figyelték, hogyan reagálok,

Nagyon büszke voltam és persze vagyok most is. Egyébként egész héten azt beszéltük, hogy úgy érzem, jó formában van, és ezért játszani fog” – nyilatkozott a büszke édesapa a fia ezen meccsen lőtt első góljáról.

„Tényleg az lett volna a tökéletes, ha nyer is a Fradi, de így is maga a csoda volt ez a szép este” – mondta idősebb Lisztes Krisztián.

A mérkőzést követően ifjabb Lisztes Krisztián is megszólalt. 

A videót itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nuknuk
2023. április 03. 16:29
Nigger csapat, hogy fért be egy fehér?
OberEnnsinnen
2023. április 03. 16:17
Minden jót a fiatal Lisztesnek, őszintén, de úgy látom, máris beindult az elrontása a túlhájpolásával. ------ Újpest, kezdd el végre, példa? Kecskemét... Újpesti Dózsa Torna Egylet - egy közép-európai márka. Villámgyors támadásvitel, bátorság, technika+robbanékonyság+gólérzékenység, ez a valódi Újpest. Ezt kell létrehozni az újjáalakult, klubbal, fizikai és mentális erőt felmutató magyar fiatalokkal! Minden más próbálkozás (pl. a Ferencváros sok állami közpénzes vállalkozása) csak átverés, vakítás, amelyben a "fradi-média" 50%-ban benne van. (Fradi-média, akik SZÉGYENLETESEN fradiznak szalagcímekben, sima magyar bajnioki mérkézések címeiben, miközben olyan, hogy Fradi: SEHOL NINCS BEJEGYEZVE A VERSENYKIÍRÁSBAN.) Alapítvány ellenőrizze, számoltassa be, döntsön minden fillérről, az új-régi klub munkáját, hitelesen becsületes tagokkal.
Muki46
2023. április 03. 16:15
Förtelmes a két nigger fradi ruhában. Nem szurkolunk olyan csapatnak, amelyben négerek játszanak.
simonvitéz
2023. április 03. 16:08
Gratula a Lisztes fiúnak! Nem szőrszálhasogatásképp, de a Fradi nem forditott, hanem döntetlenre mentette a meccset 0-2-ről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!