Verssel üzent Kubatov Gábor a fradistáknak

2023. április 11. 14:40

Kölcsey verset ajánlott figyelmébe minden fradistának a klub elnöke.

2023. április 11. 14:40
null

A Ferencvárosi Torna Club elnöke Kubatov Gábor közösségi oldalán a magyar költészet napján Kölcsey Ferenc Gulácsy Gábor emlékkönyvébe című versét osztotta meg, amelyhez azt fűzte, hogy a verset

„minden fradista figyelmébe ajánlja”.  

„Csak erősnek fizet a dicsőség szép bért, Gyávának a laurust soha nem juttatja, Trónusát veszélyek őrzik, s e szent helyért Vívni kell, az égnek e szent akaratja. Csak kemény ostrommal nyílik meg szent vára, Munka, gond s fáradság az örök hír ára." 

Ahogy portálunk is megírta a fradi a legutóbbi nyolc bajnoki meccséből csak egyet nyert meg, ezért Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző kereszttűzbe került a szurkolóknál, többen is az orosz szakember leváltását követelték a közösségi médiában. Ennek ellenére a tegnapi nap folyamán kiderült, hogy a csapat meghosszabbítja Cserszeszov szerződését. „A klub aktiválta az opciót, hogy további egy évvel, 2024 nyaráig meghosszabbítja a szerződést. Most mindent meg kell tennünk azért, hogy sikeresen fejezzük be a magyar bajnokságot, és utána újra tárgyalunk a vezetőséggel arról, hogy az új szezon előtt megerősítsük a csapatot” – közölte Sztanyiszlav Csercseszov. 

***

 

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. április 11. 21:40
Kubatov meg a versek..a hét vicce! :)
Igazszó
2023. április 11. 20:50
Elfogyott a banánja a ruszkinak. Majd ha elfogy az előny, megint kapnak banánt.
Tommaso
2023. április 11. 16:40
A klub nyolc mérkőzéséből mindössze egyetlen sovánka győzelem. A klubvezetőnek talán erről kellene megnyilvánulnia. És nem szépelegnie. A Fradi (és huligán közönsége ) szégyent hoz hazánkra.
Tommaso
2023. április 11. 15:31
A klub nyolc mérkőzéséből mindössze egyetlen sovánka győzelem. A klubvezetőnek talán erről kellene megnyilvánulnia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!