Kiakadt a Mol Fehérvár vezetőedzője a felcsúti vereség után (VIDEÓ)

2023. május 15. 09:48

Kieső helyen a piros-kékek az utolsó két forduló előtt.

2023. május 15. 09:48
null

A MOL Fehérvár vereséget szenvedett a Puskás Akadémia csapatától. A 2-1-es eredmény ellenére a Mol Fehérvár vezetőedzője, Bartosz Grzelak szerint csapata jobban teljesített, mint az elmúlt időszakban – írta meg a Nemzeti Sport.

Amikor emberelőnybe kerültek, gondolta volna-e, hogy nulla ponttal távoznak Felcsútról – érdeklődött az edzőtől a lap.

„Megpróbáltunk a jobb oldalon fölényt kialakítani, nem gondoltam volna, hogy nulla pont lesz a vége. Amikor bekaptuk a második gólt, arra gondoltam, hihetetlen, hogy az ellenfél egy ilyen párharcot megnyer. De ilyen a labdarúgás, két meccs még hátravan. A meccs kilencvenkilenc százalékában jobbak voltunk, viszont a meccsek a tizenhatosokon belül dőlnek el.

– mondta. 

A felvételt itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2023. május 15. 12:17
Nem értem ki hozta ezt a szerencsétlent Fehérvárra, olcsó volt vagy mi szólt emellett nóném senki mellett..?
hátakkor
2023. május 15. 11:10
"A meccs kilencvenkilenc százalékában jobbak voltunk" Az edzésen meg 100 százalékban.
OberEnnsinnen
2023. május 15. 10:45
2. Az Újpesti Dózsa csapatképét az akkor használt újpesti trikó-mez retró színeire nyomtatva árusítani.
OberEnnsinnen
2023. május 15. 10:44
1. A Megyeri úti stadion fehérre, lilára mázolt háttereit feldíszíteni a legendák arcképével, az 1969-es VVK-döntős újpesti játékosok képével. Legendák aláírással. 2. Az Újpesti Dózsa csapatképét az akkor hasznáűlt újpesti retró színeire nyomtatva árusítani. 3. Az UTE rendkívüli közgyűlését összehívni. 4. A klub nevének visszaállítása: Újpesti Dózsa Torna Egylet néven. 5. Új alapú gazdasági társaság létrehozása a felügyelő bizottságba a még élő Dózsa-játékosok bevonásával. 6. Csak mentálisan, fizikailag teherbíró magyar fiatalokkal visszatérés a Dózsa-hagyományokhoz, amelybe beletartoznak Zsengellérék, Szuszáék, Aschner Lipót éppúgy, mint Konkoly Béla, Göröcs János. Csak erre kell törekedni, semmi másra, hogy aki ilyennel találkozik, az ne hagyja elveszni. "Aki nem látta játszani Göröcsöt, az sokat vesztett. Nem forgolódott, eltüntetve a labdát, mint Albert, hanem futtában cselezett. Száguldott – labdástól – a védővel szemben, és amikor az már nem bírta idegekkel, „bemozdult”, Titi meg az utolsó utáni pillanatban elvillant mellette. Ellenkező irányba. Labdástól. Nem lőtt bombagólokat, de érezte, hova kell rúgni a labdát, hogy „beférjen”. Úgy látott a pályán, úgy érzett teret és időt, ahogy talán senki". Ez tulajdonképpen az Aranycsapat ideológiája is, ez a magyaros játék, ami Kecskeméten ma is tetten érhető. Erre kell törekedni, minden más pénzkidobás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!