Amputálni fogják Gyurcsány volt miniszterének karját

2023. május 26. 09:31

Gyenesei István fájdalmai ellenére egy „különleges kalandként” éli meg a történéseket.

2023. május 26. 09:31
null

Gyenesei István, aki a második Gyurcsány-kormány önkormányzati minisztere volt, közösségi oldalán jelentette be, hogy amputálni kell a jobb karját, ugyanis

rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak nála.

Gyenesei szerint a döntését orvosaival és családjával együtt hozta meg. „Könyök hajlatomban egy kioperálhatatlan, nagyon ritka, rosszindulatú daganat alakult ki néhány hónappal ezelőtt. Hozzáértő, kiváló orvosok kezében voltam és vagyok, akik hosszasan keresték a megoldást, és akik helyesen hozták meg velem egyetértésben a döntést” – olvasható a Facebook-bejegyzésben. Gyenesei arról is ír, hogy

posztjában úgy fogalmaz: „A továbbiakban sem akarok szenvedni, sokkal inkább kíváncsian megélni az új kihívásokat. Ha a Teremtő így akarta, akkor jajveszékelés, dühöngés, búslakodás és letargia nélkül fogadtam el az első szembesítő pillanattól fogva.”

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. május 26. 13:55
"Amputálni fogják Gyurcsány volt miniszterének karját" Kik? Ez meglehetősen súlyos büntetés. Mit lopott?
zsanett-kúnrum
2023. május 26. 13:02
"olvasható a Facebook-bejegyzésben. Gyenesei arról is ír, hogy" na arról nem ír, arról mélyen kussol
sagirdilsiz
2023. május 26. 12:48
Mesterségesen végtaghiányos családtagok ápolása után elmondhatom, hogy szeretteim fantomfájdalma elviselhetetlenebb volt, mintha a semmi helyén lett volna valami.
zuriktodor
2023. május 26. 10:52
Sajnálom és sok lelkierőt kívánok neki a helyzet elfogadásához és az alkalmazkodáshoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!