Szeretnék Fradi legenda és „halhatatlan” lenni!

2023. május 02. 10:29

Szerintem a tapasztalatot tisztelni kell, vagyis igen, én hallgatok az idősebbekre, mert a tanácsaikkal is több tudok lenni. Interjú.

2023. május 02. 10:29
null
Lisztes Krisztián

„Mindent egybevetve, jó érzés most ifjabb Lisztes Krisztiánnak lenni?

Húh, nagyon jó. Tényleg jól esik a felém áradó szeretet. Mindenkinek kívánom, hogy éljen át hasonló órákat, napokat.

Tényleg, mit szólsz ehhez, hogy ifjabb Lisztes Krisztián? Tetszik, unalmas, vagy esetleg még bosszant is, hogy ifjabb?

He-he, amióta ugyanaz a keresztnevem, mint apunak, ez vele jár. Most viccelődjek azzal, hogy jobb ifjabbnak lenni, mint idősebbnek? Nem bosszantott soha, nagyon büszke vagyok a nevemre.

Legyél nagyon őszinte, láttam egy videót, a Fradi Média készítette, még 13 éves sem voltál talán és arról beszéltetek édesapáddal, mire viheted; nos, gondoltad volna, hogy 17 alig múlsz és már neked szól a »Lisztes Krisztián, sálálálá« a lelátóról?

Jaj, emlékszem arra a videóra, annyira kölyökképem volt és annyira nem tudtam még, mi vár rám. Viszont annyira nem lepett meg, hogy 17 évesen a Fradiban komoly szerephez juthatok, hiszen amióta focizni kezdtem, erre készültem, erre vágytam. A »sálálálá« inkább egy jelkép, önmagában semmit sem jelent, egyfajta elismerése apu akkori és az én mostani teljesítményemnek. Jól esik.

(...)Lehet két Lisztes is legenda a Fradiban?

Remélem.

Édesapád már tudja, hogyan lehet valakiből Fradi legenda. Tényleg, mennyire hallgatsz rá?

Nagyon. Édesapám, barátom, menedzserem egy személyben. És lássuk be, elég sokra vitte, bolondság lenne nem meghallgatni és nem megfogadni a tanácsait.

Mennyire hallgatsz az edződre?

Egyfelől az edződ a főnököd, vagyis kutya kötelességed hallgatni rá, másfelől a Fradiban akárkiből nem lehet edző, letett annyit az asztalra, hogy miként az előző kérdésnél válaszoltam, dőreség lenne nem hallgatni rá. Sztanyiszlav Csercseszov igazán kiváló ember és remek szakember, örülök, hogy vele dolgozhatok. De én hálás vagyok minden korábbi edzőmnek, mindenki hozzátett valamit ahhoz, hogy most itt tartok.

És mennyire hallgatsz idősebb játékostársaidra?

Szerintem a tapasztalatot tisztelni kell, vagyis igen, én hallgatok az idősebbekre, mert a tanácsaikkal is több tudok lenni. Több és ettől jobb.”

Nyitókép Ifjabb Lisztes Krisztián egyre markánsabban teljesít! Fotó: fradi.hu

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ildikó99
2023. május 03. 10:23
Ne hallgass másokra maradj. A Fradiba ! Sokat gyakorolj még edzés után is meg lesz a gyümőlcse hidd el !
Hessami Ahmoud
2023. május 03. 09:30
Ne fradi legenda legyél az nem ér sokat. Juss ki a futball elitbe és ott szedj fel elismeréseket!
lististerc
2023. május 02. 18:25
Sok sikert, fiatalember! Az edződ most kiváló, rá hallgass, a többit minden neked szurkoló megírt itt. Sosem leszek fradista, de végre egy magas szintű futballistát ki kellene nevelni. Az esély adott.
chief Bromden
2023. május 02. 17:59
Döbbentem néztem szemrehányó viselkedését mikor nem jutott el hozzá a társa átadása. Ha így folytatja nem fogják tömni társai labdával gólhelyzetekben. Legenda helyett hullócsillag lehet. :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!