„Nagyon örülök, hogy Krisz valóban élt a lehetőséggel” – apa-fia interjú Lisztes Krisztiánékkal

2023. május 02. 11:11

A fiatal tehetség az Újpest ellen is betalált.

2023. május 02. 11:11
null

Lisztes Krisztiánnal és fiával, ifj. Lisztes Krisztiánnal készített közös interjút a Fradi TV.

Az ifj. Lisztes Krisztián megjegyezte, hogy érzi a bizalmat, amivel élni szeretne. Az édesapa tisztában van vele, hogy a fia rengeteget dolgozott a sikerért. „Nagyon örülök, hogy Krisz valóban élt a lehetőséggel. Nem csak a két gólja miatt, hanem azzal a hozzáállással és azzal az energiával, amivel beszált a mérkőzésbe, azt

– fogalmazott az apa.

„Nyilván egy ilyen közönség előtt ez a bizonyítási vágy, ez a drukk van bennem, hogy bizonyítsam az edzőnek mind a szurkolóknak, hogy itt a helyem” – fogalmazott ifj. Lisztes Krisztián.

Az ifjú játékos minden lehetőséget szeretne megragadni és a csapatát szeretné hozzásegíteni a sikerhez. „Szerintem sosem lehet megelégedni saját magaddal, úgyhogy nem fogok elszállni, az biztos. Mindenképpen várom a játéklehetőséget. A csapat pedig majd természetesen az összes meccset be szeretné húzni, és ünnepelni a végén a bajnoki címet” – mondta.

***

***

 Nyitóképen a két Lisztes Krisztián tavaly nyáron, az első profi szerződés aláírásakor Fotó: fradi.hu   

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
390 ft
2023. május 02. 20:08
A fater is nagy spíler volt, de talán nagyobb karriert is befuthatott volna, ha hallgat Varga Zolira. Most kell nagyon résen lenni, mert az ifjú Lisztes jövője a tét.
kálmi
2023. május 02. 18:47
Hajrá ifj Lisztes! Szép volt!
hátakkor
2023. május 02. 15:22
Sálálálálálá
Coupdetat
2023. május 02. 13:44
Kolhozcselédek! Volt a vajdátoknak egy ilyen mondása: "A szankciók tönkre tesznek minket" Lécci soroljátok fel, h milyen szankciók tesznek minket tönkre !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!