A B-középben tűnt fel Szalai Ádám, szét is szedték a szurkolók (VIDEÓ)

2023. június 21. 06:07

A Puskásban szurkolt a korábbi csapatkapitány a litvánok ellen.

2023. június 21. 06:07
null

Az m4sport.hu aról ír, hogy a visszavonulását hétfőn bejelentő korábbi csapatkapitány a Puskás Arénában szurkolt a Magyarország–Litvánia (2–0) Eb-selejtezőn. A videón jól látható, hangsúlyozzák, hogy Szalai Ádám

népszerűsége töretlen

a szurkolók körében.

A focista korábban elmondta visszavonulása kapcsán: „A foci mégis csak egy sportág, és vannak az életben sokkal nehezebb dolgok”. Hozzátette: „Ez egy olyan megdolgozott ajándék, amire életem végéig büszke leszek”.

Bejelentette visszavonulását Szalai Ádám

A magyar labdarúgó-válogatott egykori csapatkapitánya felhagy az aktív labdarúgással.

Nyitókép: M4 Sport videó

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2023. június 21. 11:15
....Szalai sok szép és fontos gólt lőtt de nekem a legszebb amikor a Szoboszlai szögletét be oxiszta a németeknek...no meg el tudnám képzelni a válogatott mellett is...
DrPepper
2023. június 21. 09:36
A rövidpasszos játékot már Szalai alatt is játszottuk, nézd vissza a bármelyik NL magyar-németet vagy angolt. A különbség max annyi, hogy most valamivel feljebb tolódtunk, ugyanakkor Szalai játékmestersége nélkül szinte minden támadásunk bal oldalon fut végig a Szobi- Kerkez vonalon, ami MNE ellen kifejezetten nem működött. (Főleg mert Ádám nem tudja pótolni Szalait).
files32
2023. június 21. 08:30
...és lerúgott mindenkit IS.
zolizolizoltan
2023. június 21. 06:54
Sokat javult a válogatottunk játéka, amióta nem Szalai bénázásaira épül a támadójátékunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!