Csintalan: Orbán rendszere Észak-Koreára hasonlít

2023. augusztus 12. 19:20

Az újságíró nehezményezte, hogy a jacht-ügyről az ellenzéki politikusok sem szóltak egy „kib..szott kurva szót se"

2023. augusztus 12. 19:20
null

A Magyar Hang Kötöttfogás című műsorában is erőseket mondott Csintalan Sándor, aki szerint az ellenzéki média által tálalt jacht-üggyel abból a szempontból érdemes foglalkozni, hogy először derült ki feketén-fehéren, hogy a putyini Oroszországgal nem csak Orbán Viktor, Vlagyimir Putyin báb-miniszterelnöke került szimbiózisba.

Tehát ezek aljas bűnözők”

– jegyezte meg az újságíró-műsorvezető. 

Ezt is ajánljuk a témában

Csintalan ugyanakkor azt is nehezményezte, hogy csak pár portál foglalkozott a témával, és az ellenzéki politikusok sem szóltak jószerivel egy „kib..szott kurva szót se”. Sőt, szerinte a Fidesz bázisának túlnyomó többség nem is hallott az ügyről. 

A nép Orbán Viktorral egyetértésben úgy döntött, hogy ez a rendszer kell neki, amelynek archetípusai, idealizált modelljei Belorussziában, Oroszországban, Kínában és Észak-Koreában találhatók meg”

– mondta a műsorban Csintalan. 

Nyitókép: Magyar Hang/YouTube
 

 

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gekk
2023. augusztus 13. 12:34
Na, az említett tömeg egy része jelenik meg itt, szopja fel a százmilliárdos vagyonú orbit klánt, az okosnak nem nevezhető haverját százmilliárdossá tevő, a falujában, kertje végében stadiont építtető szájnyalintó, hazug kocafocistát. Ez ma mo. Nem észak korea. De az alapok már megvannak. Mert a magyar egy gerinctelen szolgafaj, esze csak az esti sörig, zabálásig ér el. Ezt felismervén és kihasználván orbiték mo történetének egyik legnagyobb károlozóiként viszik tovább az országot a moslék aljára. Pedig mennyire más ígéretekkel, ugye szoponcok, emlékeztek még 2010 előttre?, indilt fletó elzavarása után orbit. De ezeket mára senki sem kéri számon rajta, az ellenzéknek hívott tehetségtelen megalkuvók ugyanúgy nem, mintahogy az egybites, szolgalelkű szavazoncai sem. "Elbutítami a népet: ez volt a zsarnokság leghatalmasabb eszköze legrégebbi időktől mostanig. A zsarnoknak hatalma csak a nép tudatlanságán fekszik." Eötvös József Ez nektek szól, ma is, ostoba szoponcok.
istvanpeter
2023. augusztus 13. 11:57
Igen, ez már valódi bolsevik fasiszta beszéd, amely inkluzíve a munkatáborokat és a koncentrációs táborokat hiányolja, ahol meg lehetne nevelni a népet.
falcatus-2
2023. augusztus 13. 10:54
T. Péter falcatus-2 2023. augusztus 12. 20:43 Ne add a hülyét. Pontosan tudod, hogy... Nem véletlenül fotózták le korábban rajta Szijjártót meg másokat is.+ Tökkel ütött barátunk, magának még eljátszani sem szükséges. Megoldja "selfmade"-ben. Tökfilkó! Az egyik vitorlás yacht volt a másik meg egy "óceánjáró" motoros. Drága Ildikó! de jó , hogy sohasem tudtok kifogyni a hülye birkákból!
falcatus-2
2023. augusztus 13. 10:48
Szuperszig T. Péter 2023. augusztus 12. 23:56 Hogyan fotózták le rajta Szíjjártót egy éve, amikor ez a hajó idén készült el? " hivatásos, fizetett gondolat rendőrünket eddig sem zavarták az állításainak ellentmondó részletek, Ezután is hidegen hagyja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!