Gyilkosság miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit a XI. kerületben

2023. augusztus 29. 17:17

A rendőrségre vasárnap éjszaka érkezett bejelentés, hogy egy sérült embert találtak a járdán.

2023. augusztus 29. 17:17
rendőrség

A fővárosi rendőrség őrizetbe vett egy férfit, aki a gyanú szerint halálra verte egy utcán alvó ismerősét Budapest XI. kerületében – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon kedden.

A rendőrségre vasárnap éjszaka érkezett bejelentés arról, hogy a XI. kerületi Rimaszombati úton egy sérült embert találtak a járdán.

A 33 éves férfit a mentők azonnal kórházba szállították, ahol már nem tudták megmenteni az életét.

A rendőrök a bűncselekmény helyszínéről előállították a sértett három ismerősét, egyiküket, egy 31 éves férfit gyanúsítanak azzal, hogy bántalmazta mellette alvó társát.

A gyanúsítottat ezután őrizetbe vették, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés gyanúja miatt kihallgatták, majd kezdeményezték  a letartóztatását.

(MTI)

A nyitókép illusztráció. Forrás: MTI/Donka Ferenc

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szittya Attila Bendegúz
2023. augusztus 29. 18:06
Qrva bátor legény lehet, ha alvó embert ver agyon. Kalányos Winnetou majd megneveli a kóterban.
zavulon
2023. augusztus 29. 17:52
? #migráció #ukránok
johannluipigus
2023. augusztus 29. 17:31
Valamit kell kezdeni a csövesekkel, mert egyre agresszívebbek. Már nem csak egymással, hanem békés járókelőkkel is emberkednek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!