A Gyurcsány receptet Karácsony főzi meg a Városházán

2023. október 10. 21:48

Kifogyni a mások pénzéből, jegyáremelés és közmű díjemelés, miközben tízmilliós prémiumokat fizetnek ki maguknak hitelből.

2023. október 10. 21:48
Wintermantel Zsolt
Wintermantel Zsolt
Facebook

„Hogy miért lett üres a Főváros kasszája, hogy hogyan sikerült dobra verni a megörökölt tartalékot és elkölteni a rekordméretű adóbevételt? Hogy miért kell hitelből működnie a Fővárosnak és hogy mi ebben Karácsony Gergely felelőssége?

Leginkább az, hogy főpolgármesteri pozíciójának megszerzése, megtartása és az esetleges újraindulás lehetősége miatt kiszolgáltatta a várost Gyurcsánynak és kádereinek. Mártha Imrék, Draskovics Tiborok és Katona Tamások ragadták magukhoz a kassza kulcsot. A Gyurcsány receptet Karácsony főzi meg a Városházán: kifogyni a mások pénzéből, jegyáremelés és közmű díjemelés, miközben tízmilliós prémiumokat fizetnek ki maguknak hitelből.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altercat1
2023. október 12. 06:39
Tolvajbanda... Pesti hülyék, hülye pestiek...
llnnhegyi
2023. október 11. 16:28
Van fontosabb! Szalay Bobri Kristóf honvédelmi miniszter még mindig miniszter! Gyalázat! Mária Terézia osztrák qrva seggnyalója! Kirúgni iziben dr Miniszterelnök Úr! Ne tétovázzon!
Dixtroy
2023. október 11. 13:16
Ezek mindig ilyenek voltak.
files32
2023. október 11. 09:14
Ez a Wintermantel már magyarosított név?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!