Dobrev és a hungarizmus

2023. november 23. 07:12

Dobrev félig bulgáriai, félig magyarországi csúcskommunista szülők sarja, aki Klara Petrova Dobreva néven született.

2023. november 23. 07:12
Huth Gergely
Huth Gergely
Magyar Nemzet

„Az, hogy egy ember milyen csapatnak szurkol, az kizárólag a nemzeti együttműködésnek hazudott mocskos, korrupt rendszerben azonosulási pont. A normális világban nincsenek ilyen elkötelezettségek – vágta oda Bohár Dánielnek Molnár Csaba, a DK »árnyék-kancelláriaminisztere«, a Gyurcsány–Bajnai-kormányok egykori valóságos minisztere az árnyékemberek árnyékkormányinfóján. Pedig a Megafon közismert arca csupán szelíden érdeklődött arról, hogy kinek szurkol majd Dobrev Klára vágy- és árnyék-miniszterelnök a múlt heti bolgár–magyar meccsen.

A kérdés amúgy jogos, hiszen Dobrev félig bulgáriai, félig magyarországi csúcskommunista szülők sarja, aki Klara Petrova Dobreva néven született Szófiában, és eddigi pályafutása során semmi jelét nem mutatta annak, hogy bármi azonosságot vállalna a magyar nemzettel. Hacsak azt nem vesszük ide, hogy itthon láthatóan megkezdődött a jövő évi európai parlamenti választás kampánya, amiből kifolyólag a közterületeken mindenhonnan Dobrev vicsorog ránk azzal a szlogennel, hogy ő 

európai, magyar és szociáldemokrata«. 

Persze ez betudható annak a régi bolsevik szokásnak, hogy a hazug, felforgató ideológia hívei igyekeznek minden projektjüket az ellenkezőjéről elnevezni, mint ami az valójában. Így lett például a totalitárius terror és elnyomás lapja Szabad Nép, majd Népszabadság, egy szűk, külföldről a nyakunkra tett, idegen lelkű klikk rémdiktatúrája »népi demokrácia«, Dobrev Klára meg magyar…

Egyszóval nagyon is lényeges kérdés, hogy Dobrev Klára kinek szurkolt a nemzeti válogatottunk sorsfordító mérkőzésén, és egyáltalán nem volt igaza a DK-s értelemben vett függetlenobjektivitás oszlopának, Kálmán Olgának, amikor az ominózus sajtótájékoztatón azzal sietett a gyűlöletrohamtól fuldokló Molnár Csaba segítségére, hogy átvette a szót, és azt kezdte magyarázni: magánügy, ki kinek szurkol.

Hiszen nem az.

Igenis fontos, hogy egy miniszterelnöki székre pályázó politikus szurkol-e a saját nemzete válogatottjának, és egyáltalán a saját nemzetének tekinti-e az irányítani áhított közösséget. Sőt a dollárbaloldali botrány óta már nem csupán drámai túlzásként, de a rögvalóságban is mérlegelendő kérdés, hogy a jelölt egyáltalán Magyarországnak szurkol-e a népek viaskodásában?”

Nyitókép: MTI/Kovács Anikó 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. november 24. 17:05
Ezt a komcsi dromedárt küldjék vissza Bulgáriába! Ott arathat!
mreinstand-2
2023. november 23. 17:54
Újból az újfasiszták akarnak arról dönteni, hogy ki a magyar.
KBA98
2023. november 23. 17:25
Takarodjon oda vissza!
Horst_Tappert
2023. november 23. 13:15
"magánügy, ki kinek szurkol" Szerintetek ez magánügy, de az, hogy ki kivel és milyen módon kefél, az közügy és kötelezően elfogadandó... Betegek vagytok ti komcsik, mind.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!