Férje halála óta először szólal meg Suhajda Szilárd felesége

2023. november 24. 20:47

Az elhunyt hegymászó özvegye egy, a férje által is rendszeresen látogatott rendezvényen szeretne beszélni az expedícióval kapcsolatos gondolatairól.

2023. november 24. 20:47
null

Suhajda Szilárd felesége most először szólal meg nyilvánosan férje tragikus halála óta. A Himalájában májusban bekövetkezett tragédia során elhunyt hegymászó özvegye egy a férje által is rendszeresen látogatott rendezvényen szeretne beszélni az expedícióval kapcsolatos gondolatairól – írta meg a Kemma.

Az eseményt délután két órakor rendezik majd meg az Öreg-tó partján felállított sátorban. Suhajda Szilárd is rendszeres résztvevője volt az elmúlt három évben ezeknek az eseménynek. Csonka Péter, a Vadlúd Sokadalom szervezője a portálnak elmondta, hogy még a tragikus kimenetelű expedíció alatt is fenntartották a kapcsolatot a profi hegymászóval. Suhajda rendszeresen hívta őket az alaptáborból, megosztva élményeit, mászásról szóló történeteit, valamint madármegfigyeléseit is elküldte nekik.

Suhajda Szilárd az idén májusban vesztette életét a Mount Everest expedícióján, amikor tiszta mászással, azaz pótlólagos oxigén nélkül próbálta meghódítani a Föld legmagasabb pontját. 

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Suhajda Szilárd Facebook-oldala

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. november 26. 22:00
Már nagyon hiányzott ez az öngyilkos balfasz, meg a hátramaradottai. Ja. Nem.
Dr Bubo
2023. november 25. 18:23
1,Nem először szólalt meg 2, Nem felesége, hanem özvegye
szintetikus
2023. november 25. 07:44
nem érdekel
I feel the earth move under my feet
2023. november 25. 07:16
A Kyocera saját özvegyének tekinti Legindi Tímeát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!