Sakkozni tanít legújabb videójában Gyurcsány Ferenc

2023. november 18. 11:34

A DK elnöke megfejtette, mi a közös a sakkban és a politikában.

2023. november 18. 11:34

Gyurcsány Ferenc a Facebookon osztott meg egy rövid videót a sakk rejtelmeiről: a felvételen az úgynevezett olasz megnyitást villantotta kezdésnek, aztán ide-oda tologatta a sakkfigurákat és kijelentette:

„Mi a közös a sakkban és a politikában? Ne csak egy lépéssel gondolkozz előre. Mert mattot kapsz.”

A videóból az is kiderül, bár némileg zavarosan, hogy mit tart végzetes hibának az ellenzék vezére:

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. november 21. 12:14
A sakkban Orbán a király, Szijjártó a bástya, gyurcsány a paraszt.
Nemkellnév
2023. november 19. 14:20
Vannak, akiknek a szeretet-ami számukra a boldogság- anyagi vagyonon, azon kívül hírnéven, centiken, grammokon, étvágyon, illaton és látványon múlik (a szellem hátraszorult, amióta internet van). Mit eszem, mit iszom, mit hordok magamon(álcázás?!), mit mondok? Ez lett a fontos és reklámozandó. Alapvetően gondolható, hogy az ember boldogságra vágyik. Van azonban ezzel kapcsolatban fölmerülő kérdés: mi is az és tényleg megérdemlem azt? Vajon mit jelenthet a szó: szeretet? Van annak helye a közösségi oldalakon? Érdemes bennem lenni egy őszinte énnek, aki vagyok? Vagy hasznosabb hazudnom magamról? Igazából nem is vagyok? Pusztulás felé megyünk mi, mindnyájan, mert nem hiszünk magunkban, mint emberben.
Hopszjuliska
2023. november 19. 12:57
Ekkora pozőrt nem hordott még a Föld a hátán.
YouTubeRight2Laugh-Tamas
2023. november 19. 12:14
Van az a sakk, hogy üss! na ő azt jársza👍 Nagyon előreláthatóak lehettek 2006-ban is, amikor össze-vissza hazudtak a kampányban (más kérdés, hogy mennyi ember bekajálta, sokkoló volt!), majd megkezdve a kormányzást, annak ellenkezőjét kezdték megvalósítani. Itt is vagy jó 6-7 lépéssel előre gondolkodott. Jó az nekünk, ha a hazugságunk miatt nyerünk, elvesztve a bizalmat, amit sosem tudunk visszaszerezni? -igen👍 Jó az nekünk, ha hazaárulók vagyunk? -igen👍 Biztos lesz ennél is lejjebb a bőszme úraság👍 Gyurcsánynéval inkább visszafele lépegetnek🥸👏🤡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!