Megjött a kisbusz a rokonokkal, előkerültek a fém rudak, kitört a káosz (videó)

2023. december 10. 16:01

Haragosukon akartak bosszút állni.

2023. december 10. 16:01
null

Az ügyészség közleménye szerint az egyik vádlott 2023. augusztus 18-án kora este a kemecsei benzinkút előtt beszélgetett ismerőseivel, amikor észrevette, hogy haragosa gépkocsival megérkezik oda. Ekkor egy kést a nadrágja zsebéből előkapott, és kiabálva felé szaladt. A férfi ekkor még menekülőre fogta, azonban ugyanebben az időben egy kisbusszal megérkeztek a rokonai, akik fém rudakat vettek magukhoz, és a támadó felé indultak.

Ezen felbátorodva a menekülő férfi is kivett az autójából egy fém botot, és mindannyian a támadóra, valamint a bántalmazást megakadályozni szándékozó tanúra támadtak, és többször test szerte megütötték őket. A bántalmazás miatt az egyik vádlott és a tanú könnyű, zúzódásos sérülést szenvedtek el.

Az ügyészség a bűncselekményt elismerő és megbánó vádlottakkal szemben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést, illetőleg próbára bocsátást indítványozott.

A csetepatéról videó is készült, amely ide kattintva megtekinthető.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ProletarFC
2023. december 12. 18:40
Karóval jöttél, nem virággal /József Attila/
iimre
2023. december 11. 03:00
"italosiparos 2023. december 10. 16:52 Még a videót sem kellett megnéznem,hogy tudjam ezek cigányok.Biztos azért,mert rasszista vagyok." A megkülönböztetés nem rasszizmus — a rasszizmus amúgy sem valamiféle előítélet, inkább kognitív képességünk megnyilvánulása. :P (Más szavakkal: a rasszizmus nem több, mint egy gyors matek, azaz helyzetfelismerés: 
az első érzékszervi benyomásoknak a már meglévő tapasztalatokhoz történő gyors visszacsatolása, ill. egy ebből fakadó általánosítás — az egészséged vagy a túlélés érdekében.)
stormy
2023. december 11. 00:55
"egy fém botot" bot a fiatal fának a törsze ami nem vastagabb mint 4cm. "bot – ‘hosszú, vékony fa pálca támaszkodásra, ütlegelésre’. Vagy ótörök eredetű: türk butig (‘faág’), oszmán buda (‘gallyaz’), kirgiz buta- (‘elágazik’), s így szavunk eredeti jelentése ‘faág’ volt – vagy szláv vendég: horvát, szlovák bat (‘bunkó, fustély’), orosz bat (‘tölgyfabot’). Mindkét magyarázatnak vannak vitatható pontjai." miért nem feltétel itt legalább a konyhanyelv ismerete?
Selamat
2023. december 10. 22:14
Ez kell egy ilyen apró csetepaté végére, felfüggesztett. Hagy tanuljon az aprónép, hogy meddig kell ütni vasrudakkal ahhoz, hogy nehogy börtönbe kerüljenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!