Egy putyinos póló miatt verte félholtra egymást két csoport Mogyoródon

2024. február 01. 19:41

A baseball ütő is előkerült, az egyik férfinak eltört a bordája, a szemüregcsontja, az orrcsontja és légmelle keletkezett.

2024. február 01. 19:41

Hamarosan vádat emelhetnek azokkal a magyar és külföldi férfiakkal szemben, akik 2022 májusában agyba-főbe verték egymást a mogyoródi HÉV-állomás közelében – számolt be a police.hu. A konfliktus abból indult, hogy az 58 éves magyar férfi nem tetszését fejezte ki azért, mert az egyik külföldi férfi egy külföldi politikai vezetőt ábrázoló pólót viselt. A 24.hu értesülései szerint 

Putyin képe volt az egyik külföldi férfi pólóján. 

A szócsata később fizikai erőszakba csapott át, a résztvevők ütötték-verték egymást. Testszerte ökölcsapások, rúgások záporoztak, baseball ütő suhant, a 44 és a 38 éves külföldit az sem érdekelte, hogy ellenfeleik magzatpózban a földön kuporogva, vagy éppen feltartott karjukkal védekezve próbálták túlélni. 

Végül a riasztott rendőri egységek vetettek véget a verekedésnek.

Az 58 éves apának eltört a bordája, a szemüregcsontja, az orrcsontja és légmelle keletkezett, mindkét fia, valamint az egyik külföldi zúzódásokkal, 8 napon belüli sérülésekkel úszta meg a történteket, a másik külföldi résztvevőnek a karja tört. A felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette – az időközben elkészült orvos szakértői vélemény alapján – életveszélyt okozó testi sértés bűntettével egészült ki. Előbbivel az 58 éves apát és egyik fiát, utóbbival a 44 és a 38 éves külföldi férfiakat gyanúsították meg. Kihallgatásukon tagadták a bűncselekmény elkövetését.

Nyitókép: police.hu

 

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rugbista
2024. február 02. 07:15
Bezzeg Che Guevara miatt nem ütöttek le még senkit.
stormy
2024. február 02. 02:30
"Az 58 éves apának eltört a bordája, a szemüregcsontja, az orrcsontja és légmelle keletkezett, mindkét fia, valamint az egyik külföldi zúzódásokkal, 8 napon belüli sérülésekkel úszta meg a történteket, a másik külföldi résztvevőnek a karja tört. " elfelejtette hogy nem az interneten van.
EX_Terminator
2024. február 02. 01:30
És azt sem nehéz kitalálni hogy miért, egyszer és mindenkorra bebizonyítottátok hogy titeket nem elég ütni, mert akkor megleckéztetni akartok, hogy akkor majd békét tanulunk. Egy dolgot sikeresen bebizonyítottatok azzal hogy erőszakoskodtok a másiknak, és ha ezért az pofán ver benneteket még nektek áll feljebb. TITEKET NEM ELÉG ÜTNI TITEKET MEG KELL ÖLNI!
Spiritmonger
2024. február 01. 22:28
Az ilyenbe miért kell a rendőrségnek beleavatkozni? 4 hülye összeveri egymást, oszt jónapot, nincs itt semmi látnivaló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!