Nem bántotta senki, mégis elborult az egyik tüntető agya (VIDEÓ)

2024. február 16. 22:59

Nem tudni, mire gondolhatott a férfi.

2024. február 16. 22:59

Mint megírtuk, a péntek esti influenszertüntetés után a tömeg jelentős része elhagyta a Hősök terét, de pár százan a Fidesz Lendvay utcai székházához vonultak, hogy „Mocskos Fidesz!”, „Orbán takarodj!” rigmusokkal fejezzék ki nemtetszésüket.

Ezt is ajánljuk a témában

Az alábbi videóban jól látszik, hogy egy férfi nagyon élvezi a helyzetet, úgy tesz, mint akit a falhoz állítottak és sátáni sikoly kíséretében teli szájjal vigyorog.

Fotó: Ficsor Márton/Mandiner

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2024. február 18. 17:49
A drogos geci teljesen kiborult, hogy nem jutott ovisfaszhoz, pedig azt ígérték neki a kedvenc LMBTQP-s influenszerei.
Pusikas
2024. február 18. 09:39
A sexy kitti t nem lehet letiltani?
Rodolfo
2024. február 18. 00:58
Biztos lejárt szavidejű májaskonzervet fogyasztott.
Palatin
2024. február 17. 23:13
A nyugati médiában arról hazudoznak, hogy a köztársasági elnök egy pedofilnak kegyelmezett meg. Holott egyrészt K.Endre nem pedofil büntény miatt, hanem a tanuk befolyásolása miatt lett elitélve, másrészt a börtönben letöltendö büntetését maradéktalanul le is töltötte, csupán a házi örizet idötartamából lett pár hónap elengedve. A nyugati médiát szokás szerint nyilván a magyar gyurcsányista ellenzék "tájékoztatta", feltehetöen szándékosan félre. Ez elképzelhetö az után a zabolátlan hisztéria után, amit idehaza is rendeztek. Ennek a hisztériának természtesen semmi köze nem volt a gyermekek sorsához, hanem annak egész egyszerüen csak a kormány elleni frontális támadás volt a célja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!