Elárulta az elemző, hogy Magyar Péter kicsinálhatja-e a Momentumot (Videó)

2024. április 18. 16:56

A párt számára jelenleg az is kétséges, hogy „bejut-e az Európai Parlamentbe” – mutatott rá Nagy Attila Tibor.

2024. április 18. 16:56

A Naphire.hu-n az EP-választásig hetente jelentkezik Nagy Attila Tibor elemző műsora, melynek legutóbbi adásban az elemző Magyar Péter politikai formációja kapcsán elmondta, hogy azzal csak tovább bővült, „pontosabban továbbtöredezett” a baloldali paletta. „Ennél nagyobb széttöredezettség csak Szerbiában tapasztalható. (...) 

Azzal szeretném a baloldali szavazókat vigasztalni, hogy van még hova süllyedni”

– fogalmazott.

A Momentum jelenleg válságban van”

A beszélgetés során arra is kitértek, hogy a magyar politikai életben jelenleg a Momentum az a szereplő, amely több tűz közzé is beszorul. Gavra Gábor felidézte, hogy a Momentum erős Gyurcsányozással kezdte ezt a kampányt, és úgy tűnt, hogy ők lesznek az ellenzék Gyurcsány-mentes részének a vezető pártja. Azután jött Magyar Pétert, most pedig egy olyan pofont kapott a XII. kerületben a Momentum az előválasztáson, amiből nem tudom, hogy fel tud-e állni”.

Ezt is ajánljuk a témában

A szakértő ennél a pontnál kijelentette, hogy nemcsak ebből a vereségből lehet nagyon nehezen felállni. „A Momentum jelenleg válságban van. Ez nemcsak a mostani, XII. kerületi eredménnyel kezdődött, már évek óta tart. (...) Ennek az előjelei már a 2022-es vereség előtt is látszottak.” 

Nagy emlékeztetett arra is, hogy Gelencsér Ferenc elnöksége alatt a párt alig élvezte a szavazók 5 százalékának támogatottságát. A szakértő szerint már ez idő alatt hozták vissza Donáth Annát, „de ezt nem készítették elő jól”. Az elemző gondolatmenetét azzal zárta, hogy Magyar feltűnésével a liberális párt sem tudott mit kezdeni. Mint fogalmazott, szerinte „a Momentum nagy bajban van, mert a kutatások szerint nem tudná elérni az 5 százalékot. (...) Így az is kétségessé vált, hogy bejut-e az Európai Parlamentbe” – húzta alá Nagy Attila Tibor.

A teljes beszélgetést alább tekintheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:43
🍓 ️ ­A­­­ ­d­­­ö­­g­­ö­­­s­­­ ­l­­­á­n­­­y­­­o­­k­­ ­v­á­r­­n­a­­­k­­ ­­­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
remi
2024. április 19. 07:51
Első blikkre jónak tűnik, ha mindkét botmixeres hazaáruló rohadt kurva eltakarodik bruxellexből és nem tudja ott tovább árulni a hazámat. (Mert ezeknek olyan nincs, ezeknek tartózkodási helye van, hazája nincs és soha nem is volt.) Nade majd poloskás hungaropetr nevű szaralak meg lédidömper vagy valami egyéb génselejt söpredék megy ezek helyett az ócska kurvák helyett oda, br.... Annyi biztos, hogy poloskás hungaropetr bruxellexi megjelenése után sokan minden hangfelvételt megzavaró jammerrel a zsebükben fognak a folyosón (is) járkálni.
Perczel Éva
2024. április 19. 07:43
Magyar Péter kicsinálhatja-e a Momentumot? Ez nem MP-n múlik, hanem azokon, akik eddig életben tartották a MoMo-t, és fényre csalogatták a valószínűleg TISZAvirág életű újabb moslék aspiráns formációt.
Intruder
2024. április 18. 20:32
Momentum? Nyomi bohócok gyülekezete.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!