Jeszenszky Zsolt: Apámmal egy hónapja nem állunk szóba egymással (VIDEÓ)

2024. április 05. 11:27

Hajdú Péter vissza is kérdezett: „Ezt nem mondod komolyan?”

2024. április 05. 11:27

Nyitókép: Képernyőfotó

A Hír TV szombati Politikai hobbista c. műsorában Jeszenszky Zsolt következő vendége Hajdú Péter lesz – derült ki a Hír TV Facebook-oldalán. Mint ismert, Jeszenszky Zsolt édesapja az egykori külügyminiszter, Jeszenszky Géza.

Hajdú az előzetesben azt a kérdést szegezte Jeszenszkynek, hogy édesapjával nap mint nap vannak-e konfliktusai. A fiatalabb Jeszenszky a rövid előzetesben ezzel kapcsolatban annyit elárult, hogy 

nem igazán, mert egy hónapja nem állnak szóba egymással.

Hajdú vissza is kérdezett: „Ezt nem mondod komolyan”?. „De, komolyan mondom” – válaszolta Jeszenszky.

 

 

 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:14
🍓 ️ ­­A­ ­­­d­­­ö­­g­­­ö­­­s­­­ ­l­­­á­­­n­y­­­o­­k­­ ­­v­á­­­r­­­n­­­a­k­­ ­­­r­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
koronaszepe
2024. április 08. 13:40
Egy újabb ok, amiért szégyellheted magadat, pöcsköszörű!
masikhozzaszolo
2024. április 07. 11:37
Itt a ritka alkalom, hogy Jeszi apjával értek egyet. Ez szörnyű és borzalmas, hogy beszélgetés elnevezést adnak egy olyan műsornak, ahol Jeszi szerepel. Jeszi senkivel nem beszélget. Nem kérdez, beszél, beszél, beszél, állításokat tesz, nem kíváncsi sem a válaszra, sem más véleményére. De miért kell ehhez más is? A plüss minden elmond, még ha a Timi mellé teszi is. Gondolom még szopja az ujját, vagy a körmét is rágja. Mint a kisgyerek aki még húzza a nyuszit a fülénél fogva. Nyilván DJ-ként nem beszélgetett senkivel. Aranyos volt a Hajdú, szépen mosolygott, nem szólt egy szót sem, nem is hagyták, senki nem volt kíváncsi rá. Leginkább Jeszi. Gondolom, az egészen jót derült.
rigor243-2
2024. április 07. 10:57
Csintalan Sándor és lánya Vincze Emília esetében is érdekes lehet egy családi ebéd :) Ők vajon beszélnek még?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!