Kocsis Máté Magyar Péter pártjáról: „A végén úgyis Gyurcsány Feri bácsinál landol az egész”

2024. április 15. 08:44

A Fidesz frakcióvezetője nem tud olyan élő baloldali politikust mondani, aki leszámolt volna Gyurcsánnyal.

2024. április 15. 08:44
Kocsis Máté

„Az, amit most látunk, olyat láttunk már” – mondta Kocsis Máté a Magyar Péter-jelenséggel kapcsolatban a HírTV Bayer Show című műsorának legutóbbi adásában.

A Fidesz frakcióvezetője úgy fogalmazott: 

Közel másfél évtizede van egy baloldali része az országnak, amely baloldali rész csalódott a saját politikusaiban. 

Nemcsak azért, mert nem érnek el a választáson jó eredményt, hanem azért is, mert olyan ügyeket képviselnek az ő politikusaik, a gyurcsányi oldal, ha úgy tetszik, amelyekre szerintem még egy jóérzésű baloldali ember is azt mondja, hogy nem az ország érdeke. Gondolok itt a migrációval kapcsolatos állásoflalásra vagy a háborúpártiságra és sokmindenre.”

Kocsis szerint 

ez a csalódott, alapvetően inkább ellenzékváltásban érdekelt, felbőszült tömeg mindig megörül időről időre egy újabb messiás-jelöltnek. De ilyet mi láttunk már.”

A frakcióvezető megjegyezte: Márki-Zay Péternek hívták az előző ilyen messiás-jelöltet.

„Az történik, hogy egyszer csak előkerül valaki, aki már-már hipnotizálja ezt a baloldali tömeget, akinek a felfutását támogatja az egész baloldali sajtó – a HVG, a Telex és mindenki ilyen hurrá cikkeket írogat róla – aztán persze a baloldali pártok ettől előbb-utóbb elkezdenek feszengeni, hogy mégiscsak az ő tortájukat szeletelik tovább, és 

a legvégén jön Gyurcsány Ferenc, aki aztán véget vet az egésznek, tehát a csősz kizavarja a gyerekeket” – magyarázta Kocsis.

Magyar Péter pártjáról a frakcióvezető azt mondta, „a végén úgyis Gyurcsány Feri bácsinál landol az egész”.

Ezt is ajánljuk a témában

Hozzátette, „ezt annyiszor végignéztük már: 

mindig azt mondják az elején, hogy »nem, dehogyis, most aztán Gyurcsánnyal is leszámolunk«, aztán…

Én nem tudok élő baloldali politikust mutatni, aki leszámolt volna Gyurcsánnyal, olyat igen, akivel ő számolt le, olyat tudok sokat”.

A Bayer Show teljes adását alább tekintheti meg:


 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­­A­­­ ­d­­­ö­­­g­­ö­­­s­ ­l­­á­­­n­­y­o­­­k­­­ ­v­­­á­­­r­n­a­­k­­­ ­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­.­𝗙­­𝗨­­­𝗡
No comment no cry
2024. április 15. 16:40 Szerkesztve
Végül is egészen hasonló a nőkhöz való viszonyuk Gyurcsánynak meg a Münchhausennek. (Lásd Ráczné Földi Judit képviselői beiktatása. https://www.youtube.com/watch?v=Zw4u7Ln2mmQ&ab_channel=Gauranga )
nempolitizalok-0
2024. április 15. 13:31
Nekünk aztán tökmindegy, hogy a libsi-bolsi szavazók Poloskával kapják Ferit, vagy Momentummal, Vitézyvel vagy Karácsonnyal. Szerintem nekik is.
alexandrosz-2
2024. április 15. 12:29
Véletlenül se feledjük, hogy a magyar nevű féreg egy nernyik geci, a zsidesz káderlistáján kapott vagyonokat és hatalmat is, (jeszenszky, bodpéter, mellár, pálinkás detto) az alkalmatlan, kvótaribanc nejének és a zsideszes bűnöző haverjaiknak hála. Ezért nagyon kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstóni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat! Be vagytok szarva tőle rendesen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!