Kőkemény leleplezővideót készítettek a hídpénzbotrányról (VIDEÓ)

2024. április 27. 12:26

Új ügyvezetők, felszívódott cégek, kirámolt irodák – az elmúlt évek legnagyobb baloldali korrupciós botrányáról rántja le a leplet az Akta.

2024. április 27. 12:26
null

Fotó: Mandiner/Földházi Árpád

Új ügyvezetők, felszívódott cégek, kirámolt irodák – az elmúlt évek legnagyobb baloldali korrupciós botrányáról rántja le a leplet a PestiSrácok.hu-n videóriporttal jelentkező Akta című műsor. A riportban bemutatják a Lánchidat felújító A-Híd Zrt.-től a számlagyáros exügyvéd, Vig Mór cégén át kifolyatott 1,5 milliárd forint útját. A műsorban megszólal Tarlós István korábbi főpolgármester is, akivel együtt veszik górcső alá a még általuk megtervezett, ám Karácsonyék által ötmilliárddal megdrágított projekt visszáságait.

Közben egyébként kiderült, hogy meghökkentő összeget sikerült elutalnia egy monacói bankszámlára a Lánchídbotrány kulcsfigurájának.

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FeketeFehér
2024. április 27. 22:31
A videoban fideszesek beszélgetnek fideszesekkel, hogy ők miért nem szeretik Karácsony Gergelyt. Tök unalom.
iphone-3
2024. április 27. 16:22
remélem kaptok vagy 10 évet movcskos komcsi tolvajok. most ugassatok libri szemétládák. szaros gerit 50 évre csuknámle, hogy tudjon jókat aludni a szemétláda gazember.
véna
2024. április 27. 15:51
Szorul a hurok Gerő.
llnnhegyi
2024. április 27. 15:42
A vezetőláncok/szárok még mindig a szekrényben... Budai régen sem intézett semmit. Vagy éppen ezért kapták elő?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!