Megjöttek a világlátottak

2024. április 21. 12:35

És hülyeségeket beszélnek Magyar Péter listaversenyén.

2024. április 21. 12:35
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

„Megjöttek a világlátottak…és hülyeségeket beszélnek MP listaversenyén. Francesca meg elmondja a valóságot a »világlátottaknak«”.

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kissb56
2024. április 22. 14:50
Jellemző, hogy a moslékos birkák elhitték, hogy megpályázzák poloska-peti listájára a helyet, és meg is kapják. A szomorú valóság az, hogy erre a listára csak az kerülhet fel, akit szarosgyurka bácsi oda enged.
Lajoss
2024. április 22. 11:03
Ugyan,Zsozsó,a fidesz lista ingyenélő pártmunkásokból áll… Erre vagy büszke?
kelemikes-2
2024. április 22. 08:46
vagyok-3 Ciki moslékosnak lenni No migration, no gender, no war- ez a moslék, nem unjátok még? Senki sem akar háborút, arrogáns migránst, gyermek megrontást! Már nagyon uncsi, hogy más sem tudtok, mint ezzel vádolni a politikai ellenfelet. Ja szuverenitásvédelem, hogy nyugodtan lehessen a NER-nek lopni!
horvata
2024. április 22. 07:56
Amúgy egy igazán jól sikerült, "pozitív üzenetű" kép Magyar Péterről. Példa a képességekkel és motivációval rendelkező fiatal generációra, akik elkötelezettek a változás mellett és hajlandók is tenni érte. Azt gondolom, erre szüksége van Magyarországnak. Ha a FIDESZ is erre mozogna, biztosabb lenne a jövője. De úgy tűnik, Orbán Viktor (és talán még néhányan) eltorlaszolja a változás útját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!