Meglett a következménye a hétvégi pénzszórásnak – eljárást indítanak az esemény szervezői ellen

2024. április 17. 17:48

A tömegnek sikerült teljesen elpusztítania a Deák térre márciusban kiültetett kétnyári virágágyást.

2024. április 17. 17:48

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

Eljárást indít a főváros a szombati pénzszórás szervezői ellen jogosulatlan reklámtevékenység és közterület használat miatt – írta meg a 24.hu a Főpolgármesteri Hivatal tájékoztatása alapján. Az eljárás megindításának részleteiről Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes fog részletes tájékoztatást adni egy nappal később.

A Mandiner is beszámolt az eljárásra okot adó eseményről: szombat délután az Andrássy út és a Deák tér környékén két, mobiltokgyártó céghez köthető influenszer kettő millió forintot szórt szét több ezer fiatal közt, akik egymást taposva kapkodták a tetőről leszórt ezreseket. Ennek következményeire Karácsony Gergely hívta fel a figyelmet Facebookon. Mint írta, 

a tömegnek sikerült teljesen elpusztítania a Deák térre márciusban kiültetett kétnyári virágágyást. 

Szépréthy Roland, az eseményt szervező egyik influenszer ezért bocsánatot is kért, illetve vállalta a felelősséget. Majd kicsit vissza is szólt a főpolgármesternek: „Vannak, akik milliókat adnak a társaiknak és vannak, akik tízmilliókat költenek tanácsadókra”.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Házam Hazája
2024. április 17. 22:33
Budapest, Budapest, te csodás ..... RTL: HÁZASODIK A KERÜLETI GAZDA. SZERELEM ELSŐ 24h 100.000 LIKE-RA. Belterjes csapnivaló társaság.
almasigergo
2024. április 17. 19:38
Kezét törtem volna el a pénz-szóró hülyegyereknek, mit képzel ez magáról?
Lobodi
2024. április 17. 19:31
Budapest primitív, állatias, proli népsége maximum emberpiszoárként funkcionáló betontömböket érdemel, nem virágágyásokat. Tisztelet a kevés kivételnek. Elég megnézni egy átlagos utca "tisztaságát", hogy értsük a lelki világukat.
h040183
2024. április 17. 19:21
De mi a gond? Tökéletes lesz Karácsony-felé méhlegelőnek (értsd gyomrengeteg). Budapesten ez számít szépnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!