Menczer: Magyar Péter pont úgy beszél, mint egy dollárbaloldali, háborúpárti politikus

2024. április 15. 13:22

A fideszes parlamenti képviselő szerint „az új baloldali csodagyerek” mosakodni próbál a háborúval kapcsolatos álláspontja miatt.

2024. április 15. 13:22
MENCZER Tamás

„Az új baloldali csodagyerek Magyar Péter, az új Márki Zay Péter, aki szintén egy baloldali háborúpárti politikus” – jelnetette ki Menczer Tamás a parlamentben napirend előtti felszólalásában hétfőn.

A fideszes képviselő állítását azzal magyarázta, hogy Magyar Péter nemrég „próbált mosakodni a háborúval kapcsolatos álláspontja miatt”, és írt egy hosszú szöveget ennek kapcsán.

Mi az, amiről nem írt Magyar Péter? Magyar Péter nem írt arról, hogy azonnali tűzszünetet és béketárgyalásokat akar. Magyar Péter nem írt arról, hogy nem küldene, ha rajta múlna, nem küldene fegyvereket és magyar katonákat az ukrajnai háborúba. Arról azonban írt Magyar Péter, hogy gyakorlatilag szerinte igazából mindegy is az, hogy mi mit mondunk, mindegy a magyar álláspont nem számít. Ilyet csak egy igazi dollárbaloldali, háborúpárti politikus mond” 

– fogalmazott Menczer.

Ezt is ajánljuk a témában

A kormánypárti politikus aláhúzta, 

igenis rendkívül fontos az, hogy mi a magyar álláspont, rendkívül fontos, hogy mi a béke pártján álljunk, 

és rendkívül fontos, hogy világosan elmondjuk, hogy nem küldünk magyar katonákat és nem küldünk fegyvereket ebbe a háborúba. Akárhogy próbálnak ebbe belepréselni minket, mi maradunk a béke pártján. A kormány és a kormánypártok a béke pártján állnak, minden nyomás ellenére, amely nyomás folyamatosan nő, a baloldal pedig háborúpárti. 

Ezért fontos, hogy június 9-én a magyar emberek a Fidesz KDNP-t támogassák, 

mert ez egy folyamatos harc, hogy a békepárti álláspontunkat meg tudjuk védeni, és erre csak a magyar emberek támogatásával vagyunk képesek”.
 

A hétfői ülésnap napirend előtti felszólalásait az alább nézheti vissza:

 

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­­ö­­­g­­­ö­­­s­­­ ­­l­á­­­n­­y­­­o­­k­ ­­­v­­á­r­n­­­a­­­k­­ ­­­r­­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
Fed74
2024. április 15. 20:19
Még mindíg remeg a szád széle, pedofil szopó Tomika??? Te három másodperces retek!!!
Fed74
2024. április 15. 20:07
Sport riporterként se ért a bőröd egy forintot sem!!! Te pedofil szopó csicska Tamás!!!
Lajoss
2024. április 15. 19:03
Tudjuk,Tomika,a női napszemüveg… 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!