Navracsics Tibor odaszúrt Magyar Péternek: Becstelen emberek bárhol előfordulnak, remélem, hasonlóra nem látunk újabb példát

2024. április 23. 22:13

A területfejlesztési miniszter nem találkozott még olyan Fidesz-szavazóval, aki „emiatt megingott volna a támogatásban”.

2024. április 23. 22:13

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Győr-Moson-Sopron vármegye jól teljesít a nemzetgazdaságon belül is, Budapest mellett Komárom-Esztergom vármegyével együtt a nemzeti össztermék előállításában átlagon felül teljesít – mondta a területfejlesztési miniszter kedden Győrben.

Navracsics Tibor a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kormányhivatalban tartott szakmai egyeztetést követő sajtótájékoztatón kiemelte, hogy ezzel a jó teljesítménnyel együtt egy magasabb átlagbérszint is megjelenik, ami speciális helyzetet hozott létre a többi vármegyéhez képest.

Hozzátette, hogy Győr-Moson-Sopron vármegyében magasak az átlagbérek,

ennek következtében a közigazgatásnak külön erőfeszítéseket kell tennie ahhoz, hogy megtartsa a vonzerejét.

Nem tartja veszélyesnek a Magyar Péter-jelenséget

A közigazgatási és területfejlesztési miniszter a Telex kérdésére azt válaszolta, nem tartja veszélyesnek a Magyar Péter-jelenséget,

és azt is hozzátette, hogy nem találkozott még olyan Fidesz-szavazóval, aki „emiatt megingott volna a támogatásban”.

Navracsics Tibor szerint az Európai Parlamentbe Fidesz-színekben bejutók számán sem látjuk majd a Magyar-jelenség hatását, „én mindenesetre mindent megteszek, hogy így legyen”. Hogy lesz-e újabb követője Magyarnak, hiszen legutóbb épp a Győrben ismét harcba szálló Borkai Zsolt fedezte fel a hasonlóságot saját maga és Magyar között, Navracsics azt mondta, „becstelen emberek bárhol előfordulnak, de remélem, hasonlóra nem látunk újabb példát”.

(MTI, Telex)

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bayer Zsolt

Bádog

Idézőjel

Ha valaki szembesít az aljas, becstelen hazugságaiddal, az miért propaganda, te nyomorult kis fasz?

***

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:40
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­ö­­g­ö­­s­­­ ­­­l­­á­­n­y­­o­­k­­­ ­v­­á­r­­n­­a­k­­ ­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Tommaso
2024. április 24. 14:28
"Becstelen emberek mindenütt előfordulnak, de különösen sűrűn a FIDESZ-ben" / Navracsics / Orban, Szijjártó, Schmitt, Novák, Kaleta, Varga J., Varga M., Tiborcz, a vej, Lázár, Deutsch, Bayer, Bencsik, Matolcsy, Borkai, Kubatov, Szájer, Völner, csak apró szeletei a hatalmas fidesses szartortának.
Tommaso
2024. április 24. 14:25
„Magyar Péter csak egy újabb háborúpárti baloldali politikus" Egyik jelző sem állja meg a helyét. Azaz HAZUDIK a FIDESZ és FOSIK a FIDESZ, hogy elvesztheti a 6 almát és igy a további lopás lehetőségét. Ezért jelentetnek meg NAPONTA 20-25, Magyart és a Magyarokat mocskoló, lejárató, hamisan rágalmazó cikket a lakájmédiában, és ezért irnak ezernyi hasonlóan hazug kommentet a trolljaik.
Lajoss
2024. április 24. 10:33
Még szerencse,hogy az a szemétkedés,amit a Lézer Jani művel vele,nem zavarja…az nem becstelenség…ugye,Tibor? 🤷‍♂️
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!