Szentkirályi Alexandra már most megelőzte Karácsony Gergelyt

2024. április 22. 11:03

„Szentkirályi Alexandra tegnap elsőként gyűjtötte össze a főpolgármester-jelöltséghez szükséges aláírásokat” – közölte ki Hidvéghi Balázs.

2024. április 22. 11:03

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

„Szentkirályi Alexandra tegnap elsőként gyűjtötte össze a főpolgármester-jelöltséghez szükséges aláírásokat” – jelentette ki vasárnap a Facebook-oldalán Hidvéghi Balázs.

„Ma indulnak a közterületi és online hirdetések!” – közölte a videóban Hidvéghi Balázs.

A következő hetekben arra fogunk törekedni, hogy minél több budapestivel találkozzunk, meghallgassuk őket és bemutassuk nekik Alexandra hétpontos tervét”

– hangzott el a videóban.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:41
🍓 ️ ­­A­­ ­­d­­­ö­g­­ö­­s­­ ­l­á­­n­­­y­­o­­­k­ ­v­­­á­­r­­­n­a­­k­­­ ­­­r­­­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
Fed74
2024. április 23. 17:20
A róka éjjel elvinné, reggel visszahozná ezt a dögöt, ha kivilágosodna!!!!
Fed74
2024. április 23. 17:11
Ez az agyhalott ótvaros korrupt fideszes kriptaszökevény!!!! A tífusz takarítaná már el, ezeket a rühes tolvaj dögöket!!!! A Kincsem parkban elindúlhatna!!!!
e_r
2024. április 23. 08:13
Amúgy valamikor elvált ez a lófejű, hogy nem Szalaybobrovniczkyné néven indul? Vagy csak szégyenli a korrupt fogyatékos férjét? Nem kellene, hiszen egy szinten vannak, ugyanolyan nyomorult mindkettő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!