Brutális autóbaleset Baranyában: élet-halál között van egy idős nő és az unokája

2024. május 05. 12:47

Egy fekete Mercedes az ütközés után nagy sebességgel lesodródott az útról és többször megpördült, majd vezetője és női utasa rácsavarodott egy fára.

2024. május 05. 12:47
null

Nyitókép: Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleménye szerint három személyautó ütközött Szalánta külterületén, az 58-as úton. A baleset következtében az egyik jármű az út melletti fának csapódott és az oldalán állt meg, két utasa az autóba szorult.

A fekete Mercedes vezetője előzni próbálta az előtte haladó járművet, amikor az balra kanyarodott. 

Az ütközés után nagy sebességgel lesodródott a Mercedes az útról és többször megpördült, majd sofőrje és női utasa a rácsavarodott egy fára. 

A felismerhetetlenségig összetört roncsból a helyszínre érkező tűzoltók szabadították ki az utasokat, azonban a mentősök nem tudtak segíteni rajtuk.

A balesetben résztvevő másik autó, egy piros Suzuki Ignist vezető idős nőt súlyos-életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, gyermek utasát pedig súlyos sérülésekkel.

A sportal.hu cikke alapján a balesetben résztvevő fekete Mercedes vezetője, az egyik halálos áldozat egy testépítő/ketrecharcos. 

A balaeset helyszínén készült fotókat itt tekinthetik meg:

Forrás: Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Forrás: Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

 

 

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-82
2024. május 18. 02:08
🍓 ️ ­­­I­­g­a­­z­­i n­­­i­­­m­­f­­­o­­­m­­á­­­n­i­á­­k­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
jjanis
2024. május 15. 12:10
Egy hete engem is megelőzött egy Merci, amikor balra akartam kanyarodni, leszarva, hogy indexelek. Persze látta hogy indexelek, mert hatalmas 2 tonnás egyterűvel voltam, és láttam a visszapillantóban, hogy először lassít, majd amikor látja hogy nem kanyarodok rögtön, hanem szétnézek, akkor gázt adott és előzött. Ezek a Mercisek nagyon sietnek vagy szar rajtuk a fék? Ja és persze a merci nem indexelt, hogy előzni szeretne...
papamaci57
2024. május 06. 08:17
Nyilván menőzni akart a csaja előtt, az meg ahelyett hogy rászólt volna -álljál már le, mert félek - még élvezte is a versenyt meg a száguldást, és jókat vihogott hozzá. És senki ne jöjjön nekem azzal, hogy bunkóság a halottakról így beszélni, mert ha például kivégeznek egy tömeggyilkost, azért sem ejt senki búcsúkönnyeket. Esetleg a családja, akik ilyen embert neveltek fel.
palicsi-2
2024. május 06. 06:13
Az egyik kérdés, a sebesség, a másik, a balra kanyarodó autó irányjelzőt, használt-e?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!