Hont András Magyar Péterről: „A hulladékság, az emberi minőség hiányának ékes példája!” (VIDEÓ)

2024. május 19. 10:41

„Aki felveszi a saját gyerekeinek az anyját titkosan, azt emberi néven nem fogom szólítani” – fejtette ki véleményét a publicista.

2024. május 19. 10:41

Fotó: Kisbenedek Attila/AFP

„A selyemmajom-jelenség egy értelmiségi, azon belül is egy megromlott, züllött, SZDSZ-es, MDF-es kreálmány. Aki felveszi a saját gyerekeinek az anyját titkosan, azt emberi néven nem fogom szólítani” – fejtette ki véleményét Hont András Magyar Péterről a Nyílt Sisak adásában. „Én gyűlölöm a politikában a moralizálást, de ez mindenen túlmegy. Ilyet nem csinálunk. Ha terrorcselekményt előzök meg vele, akkor csinálok ilyet. Semmilyen más esetben nem.

A hulladékságnak, az emberi minőség hiányának ékes példája” 

– fogalmazott a publicista, aki szerint szégyen, aki mindezek után odaáll Magyar mellé, vagy ír róla „akár neutrális kontextusban is”.

Hont András úgy látja: az a véleményformáló réteg, amely oda lövi be a saját erkölcsi szintjét, hogy ez számára elfogadható,

az fogja be a száját Putyinról, vagy bárki másról”. 

Az idézett mondatokat alább hallhatják:

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 340 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­É­­r­t­­­é­k­­­e­­­l­­d­­ ­a­ ­s­z­­e­x­­­i­ ­­p­u­­n­­­c­­i­­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
kissb56
2024. május 20. 15:41
Hont Andrásnak teljesen igaza van. Magyar péter egy hulladék. A követői szintén. A csicska bérkommentelőire pedig nincsenek szavak, csak ez:🤮
kelemikes-2
2024. május 19. 20:16
Főleg EU-pénzből épült meg a hazai lombkorona-sétányok Rolls-Royce-a Hadházy mutatott rá, hogy a 200 milliós induló ár a végére 640 millióra emelkedett.
lefty67
2024. május 19. 20:05
A volt jobbikos csőcselék emberére talált!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!