19 800 Ft értékű páros belépőt kap ajándékba a Várkert Bazár - Klasszikusok könnyedén című előadására, ha ma fizet elő a Mandiner hetilapra, egy évre. A koncert főszerepében Miklósa Erika és Tóth Vera.

Kuponkód: advent2022

Előfizetés.

Kinyílt a Mandiner adventi kalendáriumának mai ablaka. Ha ezt az ajándékot szeretné megkapni, nincs más dolga, mint előfizetni a Mandinerre, egy évre, a megadott kuponkóddal. Érdemes figyelni, mert 23.59-kor zárul a napi ablak, s éjfélkor nyílik egy új. Az adott napi ajándékot akkor kaphatja meg, ha éjfélig előfizet!

Ajándékozzon Ön is Mandiner-előfizetést karácsonyra. Boldog karácsonyt kíván a Mandiner!

* Az ajánlatunk csak a 2022. december 1-24-e között online kuponkóddal (advent2022) megkötött, nyomtatott 12 hónapos előfizetésre vonatkozik.

* A koncert helye és időpontja: Várkert Bazár (1013 Budapest, Ybl Miklós tér 2-6.), 2022. december 11. (szombat) 15.00

* A koncert jegyeket a befizetést követően e-mail útján 4 napon belül juttatjuk el előfizetőink részére.

Advent a Várkert Bazárban - December 11-én Ünnep – Klasszikusok könnyedén címmel készül különleges koncertre Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra a Kossuth-díjas Miklósa Erika valamint Rab Gyula operaénekesek és a Danubia Zenekar válogatott zenészeinek közreműködésével. A jazz, a swing és a pop mellett ezúttal a klasszikus zene is nagy szerepet kap: a művészek könnyűszerrel lépkednek a műfajok között és csodálatos zenei utazások koronázzák meg a karácsonyi hangulatot.

További események a Várkert Bazár kínálatából

Advent a Várkert Bazárban - December 14-én Karácsony János James hozza közelebb zenéjét a közönséghez a Várkert Akusztik szezonzáró rendezvényén. Ikonikus vagy éppen ritkán játszott dalokkal és történetekkel lép fel az egykori LGT legendás énekes-gitárosa.

 

Tovább az előfizetésekre