Pontszerzésben bízik a portugálok elleni mérkőzésen Kalmár Zsolt

2021. június 15. 8:12
A 27-szeres magyar válogatott középpályás, Kalmár Zsolt, aki a közelmúltban rekonstrukciós térdműtéten esett át és rehabilitációja alatt mankózva érkezett a hivatalos szurkolói zónába, a vele készült exkluzív interjúban elmondta, hogy a magyar válogatott pontszerzésében bízik a holnapi, portugálok elleni első mérkőzésen.

Csisztu Zsuzsa videóinterjúja a Mandiner Sporton.

2021. március 31-ét biztosan nem felejti el Kalmár Zsolt. Az Andorra-Magyarország  vb-selejtezőn az első félidőben olyan súlyosan megsérült, hogy hamar egyértelművé vált, nem tud játszani a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon.Kiesése óriási veszteség a Rossi-féle válogatottnak, mindezt csak tetézte később Szoboszlai Dominik tartós sérülése miatti kiválása.

Amíg azonban utóbbinál aligha tudja a szakma, hogy mennyi időt vesz majd igénybe Dominik teljes felépülése, Kalmár Zsolt esetében már bizonyosan látszik a fény az alagút végén. 

A mosolygós és jókedélyű játékos örömmel és készségesen állt rendelkezésre, sőt, úgy tűnt, a szurkolói zónában a személye körül kialakult érdeklődés csak jót tett lelki sebeinek, és noha a sérülése utáni első hetet nagyon nehezen élte meg, ma már bizakodva néz előre és várja a teljes felépülést. 

Részletesen elmesélte, hogyan lett a három különböző műtétből egy összetett és igen hosszú beavatkozás, és arról is beszélt, mankózása ellenére hol nézi majd a Portugália elleni találkozót.

Kérdésünkre arra is utalt, hogy vélhetően mi hangzik majd el a magyar csapat öltözőjében a kivonulás előtt és, hogy ki tartja majd az utolsó, nagy motivációs beszédet a kezdő sípszó előtti percekben holnap délután. 

Hogy mégis vajon ki az, akivel naponta üzenetet vált és kikkel tartja a kapcsolatot a csapatból erről is mesélt a Csisztu Zsuzsának adott exkluzív interjúban, amit itt tekinthetnek meg:


 

Nyitóképen: Kalmár Zsolt (j) és a horvát Ivan Rakitic a Magyarország - Horvátország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen a Groupama Arénában 2019. március 24-én. A magyar válogatott 2-1-re győzött. Fotó: MTI/Czagány Balázs

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés