A német sajtó a magyar szurkolókat méltatja

2021. június 16. 7:59
„Magyarországon futballünnepet tartanak!” – kezdi beszámolóját a magyar-portugál Eb-meccsről a Bild.

A német lap megemlékezik arról, hogy több mint 60 ezer néző előtt, a stadionig tartó 25 ezres szurkolói vonulást követően játszotta első mérkőzését Magyarország az Európa-bajnokságon a budapesti Puskás Ferenc Stadionban.

Megjegyzik, hogy „a kelet-európai ország kipipálta a Covidot,

de ez nem volt elegendő a pontszerzéshez a címvédő Portugália ellen: Magyarország késői összeomlását követően 0:3-ra megnyerték a mérkőzést”.

A Bild mellett a Kronen Zeitung is ír a mérkőzésről, a lap nem feledkezik meg a hazai szurkolók méltatásáról sem. „Nagyjából 67 ezer néző az EURO 2020 egyik stadionjában – milyen szokatlan hangulat!” – jegyzik meg. „A 100 százalékig megtelt Puskás Arénában – a koronavírussal kapcsolatos aggodalmak ellenére – az F csoport nyitómeccsén kezdettől fogva a szurkolók voltak az igazi sztárok. Az ember szinte megfeledkezett arról, hogy egy stadionban milyen légkört és mekkora zajt teremthet több tízezer szurkoló. A magyar támadásokat, legyenek bármilyen jelentéktelenek és ártalmatlanok, a szurkolók kezdettől fogva üdvrivalgással és énekléssel kísérték” – emelik ki.

Összesen 99 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Elni es orulni tudni kell!
Pont ezt irigylik tolunk.

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2021. június 16. 9:38

A Fradi "kovász"...

Ha a mocskos internacionalista-liberál elvtársaid - mikor hatalomban voltak - évente 1 centiméterrel nagyobbá tették volna a magyar futballt, akkor most nem kellene évi 1 méteres növekedést preferálnia a nemzeti kormánynak.
De a mocskos liberál-interes elvtársaid éppen Magyarország tönkretételével foglalatoskodtak, így hogyan tehettek volna a magyar fiatalokért, a futballunkért, a kettő kizárja egymást.
De ha a mocskos libernáci elvtársaid építettek volna, miből élvezkednének az ilyen szaralakok, mint amilyen te vagy és a "barátaid"?

Ha még azt is látták volna, amikor izraeliek robbanó "palackokkal" dobálják Gázát, akkor minden bizonnyal.

"Az ember szinte megfeledkezett arról, hogy egy stadionban milyen légkört és mekkora zajt teremthet több tízezer szurkoló. "
Az egész COVID-hiszti legmélyén a társadalom ELSZIGETELÉSE, LEBÉNÍTÁSA ÁLL:
az emberek ne láthassák egymást - El kell veszíteniük az arcukat; - ne beszélhessenek egymással - Meg kell szüntetni a személyi kapcsolatokat; - egyáltalán FEL KELL SZÁMOLNI AZ EMBERI TÁRSADALMAT!!!
A hagyományos formáját mindenképp.

Aki büszke valamire, az igyekszik megosztani azt másokkal. Van aki arra büszke, hogy címeres mez van rajta, van aki arra, hogy buzi.

Mondjuk a 3:0 az részemről is alatta van annak, aminek örülni tudok. Nem kellett volna összecsuklani a végén. 10 perccel előtte még csodát emlegettem, 2-0-ig tisztes helytállást. Az a 10 perc elcseszés volt.

Ezzel együtt, az összelvárásom az, hogy ne legyünk pofozógépek. Valamit próbáljunk meg ebben a csoportban. Ez még csak a nyitómeccs volt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés