Francia edző: Túl nagy volt a hőség

2021. június 19. 20:27
Elszoktunk a teli stadionoktól, nem is hallottuk egymást – mondta a franciák gólszerzője, Antoine Griezmann.

A francia válogatott labdarúgóit nem tette boldoggá a magyarok elleni budapesti 1–1, ám miközben a kihagyott helyzeteik felett keseregtek, a mieinkről elismeréssel szóltak – így tett például a világbajnok kapus, Hugo Lloris –, míg a francia gólszerző, Antoine Griezmann a lelkesen szurkoló magyar közönség szerepét is kiemelte – írja a Nemzeti Sport.

„Az ilyen típusú meccsek nagyon nehézzé válnak abban a pillanatban, amikor a rendkívül szervezetten védekező ellenfél megszerzi a vezetést” – mondta a francia TF1 televíziónak a franciák kapusa, Hugo Lloris. 

„A magyarok kitették a szívüket a pályára, bátran, vitézül futballoztak a közönségük támogatásával.

Három pontot szerettünk volna, de bele kell nyugodnunk az egybe.” 

„Nehéz mérkőzés volt ez a szurkolók miatt. Elszoktunk a teli stadionoktól, nem is hallottuk egymást” – mondta a franciák gólszerzője, Antoine Griezmann a Bein Sports és a TF1 mikrofonja előtt. „A talaj száraz, a meleg nyomasztó volt, de természetesen tudtuk, hogy így lesz. Egy kontrával szemben tehetetlenek voltunk, a saját helyzeteinket pedig képtelenek voltunk kihasználni. Súlyos árat fizettünk érte.

Nagyszerű csapatok, nagyszerű játékosegyéniségek Európa-bajnokága ez, még a magyarok ellen sem könnyű játszani.”

A francia szövetségi kapitány így értékelt:

„Alkalmazkodnunk kellett a hőséghez pszichésen is, és ez hatással volt a teljesítményünkre, jobban, mint az ellenfelünknek.

Így is sok lehetőségünk volt az első félidőben, de sajnos nem tudtunk gól szerezni. Nem lehetek túlzottan örömteli, de alapvetően elégedett vagyok. Nem kaptunk ki, a helyzeteink megvoltak, még kapufát is rúgtunk, és még minden esélyünk megvan a továbbjutásra.” Hozzátette: „Játszhattunk volna jobban, de a magyaroknak is jó játékosaik vannak, ezt főleg az első félidőben mutatták meg.”

Kép forrása: MTI/EPA/POOL/Illyés Tibor

Összesen 103 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

hoseg faszom??
hat kinel van tobb nigger?

Jó ezeket olvasni egy világbajnok csapat (a bukmérek szerint egyúttal az EB legnagyobb favoritja) házatájáról - egy Magyarország elleni meccs után. :)))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés